Mgr. Vojtěch Stránský

Fyzioterapeut Více

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

V ambulantní praxi se pohybuji od roku 2013. Kromě soukromé praxe jsem do roku 2017 pracoval v Centru Komplexní Péče Roseta, v TEIT Fitlab a v soukromé klinice Rehamil. V roce 2015 jsem působil několik měsíců jako fyzioterapeut ve švýcarském Walenstadtu.
Během studií jsem absolvoval dva zahraniční pobyty – na vysoké škole ve finském Lahti a dále na prestižní univerzitě KU Leuven v Belgii. Často pracuji se sportovci – dosud mám v péči zejména cyklisty, atlety, hokejisty, fotbalisty, tenisty, golfisty.
Od raného dětství mě životem provází sport. Přes orientační běh a biatlon jsem se dostal k cyklistice a k MTBO (orientační závody horských kol) – u posledně zmiňovaného sportu jsem zůstal. Mám dvě individuální medaile z mistrovství světa (2015 a 2019) a v letech 2016-17 jsem se stal v tříčlenných štafetách dvojnásobným mistrem světa i dvojnásobným mistrem Evropy.

Konzultace online

Cvičení

Cvičení pro starší lidi

Diagnostické vyšetření

Funkční trénink

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Vojtěch Stránský? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor