Individuální psychoterapie (50 minut) • 1 000 Kč
1) Po konzultaci můžete platit hotově nebo proveďte převod na účet: **********/****
2) Do popisu převodu zadejte své jméno a datum konzultace.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Bartošova 3, Brno
1 000 Kč
Terapie Vojtěch Očenášek
L. I.
Velká spokojenost. Vždy vstřícný, ale oproti předchozí zkušenosti jsem neměla pocit, že by mi mazal med kolem pusy. Za mě vše v pořádku, sezení mi velmi pomohla.
Matěj
Navštěvuji Vojtu něco málo přes rok. Díky jeho vedení a podpoře jsem se naučil lépe rozumět sám sobě a pracovat na svém osobním růstu. Jedním z největších přínosů terapie s Vojtou bylo to, že jsem se dokázal smířit s některými obtížnými situacemi a začal si uvědomovat své problémy.
Co mě na Vojtovi opravdu zaujalo, je jeho osobní přístup. Vždy je milý a pamatuje si všechny detaily z našich rozhovorů bez potřeby poznámek. To mi dává pocit, že nejsem jen "zákazník", ale že mu skutečně záleží na tom, aby mi pomohl. Jeho profesionalita a empatický přístup z něj dělají výborného terapeuta.
Pokud hledáte někoho, kdo vám opravdu naslouchá a pomůže Vám najít cestu k lepšímu já, Vojtu můžu vřele doporučit.
Martin
Vojtěcha navštěvuji již delší dobu. Od prvního setkání jsem se cítil bezpečně a byl jsem až překvapený, jaký pocit důvěry ve mně Vojtěch dokázal tak rychle vytvořit. Kromě toho se mi neskutečně zamlouvá, že sezení je vždycky o mně. O čem se chci já bavit, co já potřebuji řešit, na čem chci pracovat a co jsem už připravený nebo naopak nepřipravený změnit. Díky terapii se mi daří mít větší nadhled, více chápu, co se ve mně odehrává a můžu se více rozhodovat, co v dané situaci udělám. Mám díky tomu ze sebe větší radost :)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně