Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
K.B.
Svůj problém jsem se rozhodla řešit na poliklinice Kartouzská a udělala jsem moc dobře.
Taková ochota, profesionální přístup a k tomu velice milé vystupování jak pana doktora, tak sestřičky - prostě k nezaplacení. Děkuji za vše!
Roderik Hyrman
Vynikající lékař/chirurg. Navíc nápomocný a ochotný.
M.H.
Výborná péče. Pan doktor Havel vše jasně vysvětlil, vždy dal vědět co očekávat dál a jasně a věcně doporučil domácí péči.
Ordinace a čekárna v Kartouzské jsou dobře zařízeny. Nečeká se dlouho i když je plno - pěkně to odsýpá a o organizaci se stará recepce. Lze přijít i bez doporučení
M. H.
Pan doktor Havel je skvělý profesionál, který můj problém (gangréna palce u ruky) v ambulanci chirurgie polikliniky Kartouzská vyřešil rychle a přesně. Dnes, pouhých 7 dní po zákroku, je vše zcela vyhojeno, já jsem bez nadsázky nadšená a tohoto lékaře vřele doporučuji každému, koho už potká ta nepříjemná situace, že se musí na chirurgii s nějakým problémem vypravit :-)
Jarmila D.
Pan doktor Havel jedná velmi příjemně a profesionálně, mohu ho doporučit i při vyšetření osobnějšího rázu.
Lucie
Pan doktor Havel je u mě odborník na svém místě. Při své příští návštěvě chirurgie se svěřím do rukou pouze jemu. Nejenže jeho odborná způsobilost je na vysoké úrovni, jeho další plus je příkladné chování k pacientovi. Byla jsem u něj na vyříznutí tukové boule na zádech. K zákroku mi vše srozumitelně vysvětlil. Zákrok provedl velmi pečlivě a totéž mohu říct i o zašití rány. Stehy udělal tak jemné a dokonalé, že po pár měsících tam nebudu mít víc než slabou čárku. Jelikož je to na viditelném místě, jsem mu velmi vděčná za profesionální provedení.
Všem ho vřele doporučuji.
David Koubik
Zdravotnické zařízení Poliklinika I. P. Pavlova, chirurgickou ambulanci v Kartouzské ulici jsem navštivil v květnu 2017 po úrazu hrudníku, který jsem si přivodil po pádu z kola přes řidítka. Zde ordinující MUDr. Havel mě vyšetřil stetoskopem a poté odeslal na RTG a sonografické vyštření. Diagnóza byla stanovena jako zlomenina dvou žeber bez dislokace a dalších komplikací a jako terapie doporučen klidový režim. Po několika týdnech jsem byl víceméně bez obtíží. MUDr. Havla hodnotím jako pečlivého profesinála, který s pacientem jedná nadmíru slušně, vše vysvětlí a řádně poučí o zdravotním stavu a terapii. Stejně hodnotím i zdravotní sestry, které panu doktorovi v ordinaci sekundují.
Milan Plevka
Pan doktor Havel, mě byl k operaci pupeční kýly doporučen moji praktickou lekářkou. Musím jednoznačně konstatovat, že se jedná o velmi erudovaného odborníka, který svou práce dělá důsledně, svědomitě a jeho vztah k pacientům je hodně pečlivý nic nenechávající na náhodu. S jeho přístupem k mé osobě i personálem v Nemocnici Pod Petřínem jsem byl nadmíru spokojen, za co jemu i personálu děkuji. Milan Plevka
Jitka Čurdová
Pan doktor je velice příjemný v komunikaci s pacientem. Sdělil mi veškeré informace, jak operace proběhne, co mě čeká, přišel se na mě podívat před operací i po operaci. Úžasný přístup, laskavost, ohleduplnost...Operace pupeční kýly proběhla bez komplikací. Byla jsem spokojená i s personálem v Nemocnici Na Františku. Děkuji za Vaší péči. Jitka Čurdová
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze