Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Jitka
Paní doktorka je opravdu skvělá ve svém oboru. Mohu jedině doporučit. Dceři pomohla s astmatem a alergií. Bohužel jen ta čekací doba než se dostanete do ordinace (ikdyž jste objednaní na určitou hodinu) je malou skvrnkou :-)
barunj
Léčí mě několik let a konečně se nám podařilo dostat mé astma a alergii pod kontrolu.Velice ji za vše děkuji.
Apollón
Přál bych si, aby takových to lékařů bylo více, nejen že disponuje velmi odbornými znalostmi, ale je i laskavá a příjemná bytost, z které vyzařuje velice pozitivní energie. Pomáhala mi léčit moji dcerku a to s pozitivním výsledkem a za to ji moc děkuji. Jsem rád, že mě cesta zavedla až k ní.
Přístup paní doktorky je velmi příjemný a profesionální
Celkem zanícená pro věc,sama má zdravotní problémy.Snaží se pomoci,když to jde.
J.L.
Paní doktorka je odborník. Je pravda, že je občas trochu náladová, ale je taky jen člověk, že? Je znát, že se stále vzdělává, aby měla stále aktuální přehled o preparátech atd. Mohu doporučit.
:oD
super je sní sranda má good hlášky:oD
pacient
Velice mi pomohla. Díky jejímu, velice nekompromisnímu, ale lidskému přístupu ke mně, jsem se dostal z problémů s nastupujícím astmatem. Patří k tomu typu lékaře, který svým vystupováním vůči pacientovi, jasně vymezí cestu, kterou se musí jít. A to tak, že se o tom nediskutuje, protože je to pravda. Takže všichni, kdo máte problémy v její specializaci, klidně za ní zajděte. Rozhodně budete spokojeni, je opravdu vynikající.
Zaris
Velice příjemná lékařka