Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Ing. Alexandr Srb
Dnes jsem byl na kolonoskopii u pana doktora a přestože jsem udělal vše co jsem měl ohledně přípravy a více než poctivě, hrozně jsem se toho zákroku bál. Bylo to naprosto zbytečné, sestřička mě přijala a byla naprosto profesionální, a proto že jsem tlustý dala mi prostěradlo. Uložila mě na lůžko a píchla mi injekci asi na uvolnění, pak přišel pan doktor a zákrok začal a musím přiznat, že byl velmi citlivý a až asi na dvě místečka, kde jsem cítil jakoby tlak, jsem necítil žádnou bolest, nic. Celé to trvalo sotva pár minut, prohlédl mi celé střevo řekl mi že jsem v pořádku a sestřička mi pomohla slézt a doprovodila mě do kabinky, tam jsem se převlékl a ještě jsem se zastavil u pana doktora dostal jsem nález, zeptal jsem se ještě a byl jsem ujištěn, že je doopravdy vše v pořádku a šel jsem domů.
Takhle si představuji profesionálního lékaře s lidským přístupem a citlivého při zákrocích, víc takových lékařů.
Vynikající lékař ale i člověk
Pan doktor woznica je profesionální člověk na svém místě vynikající internista pomůže každému doporučí
L. Š.
Dnes jsem byla na endoskopii a mela jsem opravdu strach, nicmene cely proces netrval dele nez 5minut. Sestricka i pan doktor byli velice prijemni a profesionalni. Nic tak hrozneho, diky profesionalnimu pristupu lekare i sestricky, to nebylo. Moc jim dekuji za vyvraceni meho strachu
Jana
Dnes jsem absolvovala návštěvu u p. doktora s gastrologickým vyšetřením a musím říct, že jsem se toho opravdu bála. Ovšem p. doktor je velmi profesionální a lidský, takže strach byl najednou pryč a než jsem se nadála, tak byla i hadice z krku venku. Moc děkuji p. doktorovi a vážím si toho, že tady v Mostě ještě takový páni doktoři jsou. Sestřička též příjemná. Moc chválím celou ordinaci a přeji jim hlavně ZDRAVÍČKO v této době Covid 19
Petra
Dne 10.2.2020 jsem u pana doktora MUDr. Vlastimil Woznica podstoupila kolonoskopie, která byla úplně bez bolesti. Objednání nebylo dlouhé a výkon proveden přesně podle času, porsonál hodný. Už bych jinam nešla.
Dušan
Vkusně zařízená a dobře vybavená ordinace, příjemný personál. Se zdravotním přínosem to už bylo horší. Odnesl jsem si dojem zbytečné návštěvy.
jiri.santroch
22.1.2018 jsem absolvoval koloskopii u pana Em.primare dr.Woznici.dekuji za perfektne odvedenou praci a lidsky pristup p,doktora a jeho sester. Jiri Santroch.
k.galus
Dnes - 13.11.2017 jsem absolvovala kolonoskopii u p. doktora Woznici v soukromé ordinaci v Mostě. Musím jen potvrdit předchozí názory. Sestry i doktor jsou lidi na správném místě. Naprosto profesionální přístup !!! Sestricky i p. doktor Woznica jsou velmi milý, chápavý a ohleduplni. Ordinace je moc hezky zarizena a vyvolává tak příjemné a klidné prostředí. Za dnešní vyšetření jim patří mé velké díky !!!
Mirek
Dnes jsem byl na gastroskopii a mohu jen potvrdit co tu bylo už několikrát psáno.Perfektní přístup k pacientovi a vysvětlení celého zákroku.Tuto ordinaci mohu jen doporučit.
Ladislav Liška
Jsem nadšený dne 17.2.17.jsem byl na koloskopii,měl jsem s Toho obavy ale byli uplně zbytečné.Ani jsem nic necítil A To jsem neusnul :Přistup personálu perfektní,takže za sebe doporučuji.Za1. je to v centru v přízemí Krásné prostředí Nečekáte a nakonec milý personál prostě jedině sem děkuji Je to poprvé co někoho chválím Tak si toho važte L. Liška ps. sestra Kamila je anděl.