Prakt. lékař pro dospělé a nefrolog
Broumovská 11/30, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Prakt. lékař pro dospělé a nefrolog Jiný

S panem doktorem je to složité. Je vynikající Nefrolog ale jako obvoďák je to sním jako s Anglickým počasím. Někdy je skvělý přátelský, pomůže, vyslechne. Bohužel jak to s Anglickým počasím bývá často prší a když prší tak k němu nechcete. To je pak spíše na samoléčbu protože vás léčí od počítače chce aby jste mu řekli jak se chcete léčit, čím se chcete léčit a hlavně mě už neotravujte. Sestřička je to samé - je to sluníčko na svůj věk neuvěřitelně vitální ale sluníčko zapadne a je to děs vůbec nerespektuje jak kdo přišel známé oblíbené lidi pouští dopředu takže se mi několikrát stalo, že jsem v čekárně čekal několik hodin ač předemnou byl jeden člověk jednou se mi stalo, že jsem přišel na začátku ordinační doby a byl tam až do konce a nakonec odešel bez vyšetření. vydržel jsem u pana doktora 20 let protože jsem od nej prakticky nic nepotřeboval většinou jen výpis z lekářské dokumentace, a jednou za 5 let co jsem byl nemocný pak se mi ale stalo, že jsem dlouho době onemocněl a během několika měsíců jsem byl u něj x krát a to mu ruply nervy a od doktora odcházím.

Umístění: Prakt. lékař pro dospělé a nefrolog Obvodní lékař

K panu doktorovi jsem chodil na pravidelné prohlídky. Od roku 2015 jsem začal mít problém s dechem, ale pan doktor mě určil špatnou diagnózu. Mé problémy a správnou diagnózu určil až kardiolog a vše skončilo operací srdce v IKEM Praha.

Dobrý den,chtěla bych poděkovat panu doktorovi za úspěšnou léčbu močových cest,které mně trápily po gynekologické operaci.Děkuji moc Hanka

I

Pana doktora znám ,jak osobně ,tak i profesně-myslím,že jeho znalosti a optimistický přístup jsou to pravé, co dnes člověk potřebuje:) Velice chválím sestřičku Jitku-je to velice empatický a hodný člověk a navíc profík....

Taky jsem k panu doktorovi chodila.Kdyz jsem potrebovala poradit jak zhubnout,tak mi rekl at prestanu zrat a zacnu se hybat.Opravdu profesionalni pristup.Take mi rekl ze simuluju,kdyz jsem mela skripnuty ischiadicky nerv,pry se muzu hybat,ale nemohla jsem sedet,coz ho nezajimalo.Az doktor z rehabilitace mu musel napsat,ze to opravdu neni dobre,a ze do prace jeste nesmim(8 hod jsem sedela).Ted mam jineho lekare a to je jine kafe.Sevsim me hned posila k odbornikum,kdyz si nevi rady a diky nemu mi je ted o hodne lepe nez kdzy jsem k nemu prisla.Pokud muzu doporucit,tak radsi zmente lekare

Jsem velmi spokojen s přístupem pana doktora k pacientům a s jeho přehledem o nich. Těch nespokojených, kterým je na obtíž počkat na vyřízení telefonátu je mi líto. Nepřeji jim aby je v okamžiku, kdy budou potřebovat radu po telefonu je jejich lékař odbyl s vysvětlením, že nemá čas. Jestliže mám lékaře, který má o svých pacientech přehled, raději zvolím krátkou konzultaci po telefonu, než osobní návštěvu. Dlouhodobě nemocnému člověku opravdu stačí při změně zdravotního stavu jeden telefonát. Tuto jistotu rychlé a fundované rady u MUDr.Vindyše mám a nejen to z něj dělá PANA DOKTORA. Rovněž sestřičky jsou 100% ochotné a já celé ordinaci děkuji za jejich péči.

Pan doktor je specialista - nefrolog. V tomto ohledu je velmi dobrý a svědomitý. Jako praktický lékař bývá trochu roztržitý, ale myslím, že nijak výrazně. Čekací lhůty jsou dlouhé, chodí k němu hodně starých lidí. Ale obecně vzato, neshledávám na práci pana doktora nic negativního.

NEDOPORUČUJI ! Tento p. doktor mi byl doporučen starší paní - důchodkyní. Na štěstí nejsem často nemocná a chodím k němu z donucení, když už je nejhůře, protože co u něho zažívám nemá obdoby a omluvy. Stávám se tak chtě nechtě samoléčitelem. Velice dlouhé čekací doby na vyšetření i několik hodin, vyšetření neustále přerušované vyřizováním telefonátů, roztržitost, poletování, chabá prohlídka nebo žádná, komunikací k jiným případům se sestrou při otevřených dveřím tzv. přes zeď, doporučení jiných lékařů nebere vážně - bagatelizuje, atd.. Je opravdu vhodný pouze pro důchodce, pro pracujícího člověka, který chce být zdravý, aby mohl v dnešní době uživit rodinu atd. je naprosto nepoužitelný. Zajímá mě profesionalita a né, že toho má hodně.

Je to profík a machr!!!!Marcel Olomouc Zdravím pane doktore

Je to velmi dobrý a svědomitý lékař,který se snaží opravdu pomáhat všem pacientům bez ohledu na zdravotní stav.Já jsem třeba upoután na mechanický vozík po těžké autonehodě a když se mi stane to že se k panu doktorovi nemohu dostat tak kdy koly za mnou přijede.Je to lékěř se kterým jsem velmi spokojený,proto si dovoluji vám ho vřele doporučit.

Vladimír Cerman