Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
S.Š.
Perfektní přístup odborníka s chutí vás co nejlépe vyléčit.
J. Š.
Pana doktora jsem vyhledala s bolestí paty, nemohla jsem na nohu pořádně došlápnout. V čekárně nebyl žádný jiný pacient, tak jsem si myslela, že nebudu příliš obtěžovat. Bohužel jsem se setkala s naprosto příšerným, neprofesionálním chováním jedné ze sester. Evidentně jsem je obtěžovala. Pan doktor mi věnoval 2 minuty ze svého času, sestra mě vyprovodila se slovy, že je zvědavá, kdo jim to zaplatí. Musím naprosto souhlasit s předchozími negativními hodnoceními. Této ordinaci se v budoucnu vyhnu.
Lucie
Již nikdy více. Čekací doba 3 hodiny i když jsme přišli na čas. Sestry arogantní a nepříjemné. A empatie také nulová - odmítnout ošetřit starou paní po zlomenině žeber a kolene jen proto, že přišla o hodinu později, protože je ráda, že vstane z postele je naprosto šílené a nelidské.
Niky
Hrozný zážitek. Chování jedné ze sester naprosto neadekvátní, arogantní, bez "špetky" základní lidské empatie. Řve na vás a máte pocit, že jí svoji přítomností neskutečně obtěžujete. Doktor také nebyl úplně příjemný.
Ivana
Do této ordinaci, by mi už nikdo nedostal!!! Po 3 hodináh čekání, kdy jsem na kontrolu přišla v 8h, určený čas bl 8-9h, jsem si dovolila se ozvat, jestli o mě vědí??? Už byli pryč pacienti, co přišli v 10 hodin, to co se potom odehrálo, bylo jak ze zlého filmu. Napřed na mě v ordinaci řvla sestra, o jsem si to dovolila a potom lékař...že si může říkat a dělat o chce a ž jsem drzá. Aby toho nebylo málo, šla jsem na další kontrolu / s údajně dle doktora Říhy, se zlomeným prstem/ k jinému vlídnějšímu lékaří a ten mi sdělil, že prst je vykloubený, nikoli zlomený. Lékař, který mi řekně, že mám zlomený prostřední článek prstu na ruce, řve na mě a já se dozvím, že jsem měla měsíc sádru a mám jiný úraz, by se měl nad sebou zamyslet.
Kristian Kolda
Nejlepší lékař ve svém oboru nedám na něho dopustit lékaři z Ostravy Prahy a celkově Plzně mého tatiho léčili na prekyseleny žaludek a pan doktor jen na tátu sáhl a prohlásil zlucnikove kameny a sakra velký cca celej můj život ho léčili na kyseliny a když mi bylo 18 mám pocit tak jsme ho vzali k Říhovy a bylo já tam chodím od nějakých 13let a lepšího nenajdu bojím se toho dne kdy zavře praxi pac nevím kam jinam jít copa semnou ale s dětmi lepšího či aspoň srovnatelneho doktora nenajdeme
Věra C.
Na této chirurgii je profesionální lékař a moc hodné sestřičky, které si umí velmi dobře zorganizovat svou práci.
Také mě vyhovuje krátká doba čekání.
Ivana Janovská
Vynikající léčba.
Pan doktor je vynikající odborník a také moudrý ve volbě metod léčení. Můžu srovnávat. Před lety jsem byla s popáleninou stejného stupně (2b až 3) u jiného lékaře a léčba tam byla docela bolestivá (ohledně odstraňování nekrozy), kdežto metody pana doktora Říhy jsou zcela nebolestivé a vedou k ukázkovému hojení a to v relativně krátké době (vzhledem k hloubce poškození). Jsem velmi vděčná a mohu jen doporučit. / I práce sestřiček je vynikající, jsou velmi zručné a šikovné, cením si toho.
Marek H.
Za mě super. Čekací doba poměrně krátká. Sestry i doktor přijatelně příjemní a po dlouhé době na mě někdo působil, že chce pomoct a nesnaží se mě mít jen co nejrychleji z krku. (Předchozí zkušenosti: chir. FN Bory - čekací doba min. 2 hodiny a přístup personálu velmi laxní)
Pavel Vaněček
Velmi svedomity profesional, ktery me velmi pomohl. Pacientu byva hodne, ale sestry maji propracovany system bez prostoju, takze vetsinou neni cekani dlouhe. Vsichni jsou velmi ochotni a pozorni.
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni