Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Odstranění kožních lézí
Operace karpálního tunelu
Ošetření chronických defektů
Chirurgická ambulance, Karvinská hornická nemocnice a.s.
Od r. 2001 pracuji na detašované chirurgické ambulanci Nemocnice Podlesí v prostorách Karvinské hornické nemocnice, kde kromě vyšetření a léčby chirurgických onemocnění provádím i ambulantní chirurgické zákroky (zmiňuji na jiném místě), vše bez jakéhokoliv doplatku pacienta, pokud má platné pojištění u některé české zdravotní pojišťovny. Nevěnuji se naopak úrazové chirurgii. Je zde zaveden objednávkový systém, který umožňuje minimalizaci doby strávené v čekárně. Klienty "karvinské" ambulance indikované k operaci na chirurgickém sále operuji v Nemocnici Podlesí, v případě některých speciálních diagnóz zajišťuji operaci ve Vítkovické nemocnici, resp. v Nemocnici Nový Jičín.
Od září 2012 jsem zaměstnán na chirurgii Vítkovické nemocnice. Na chirurgických ambulancích se snažíme ošetřit všechny pacienty, kteří se v tomto dni dostaví s potížemi a i přes objednávání termínů kontrol se tak může čekací doba někdy prodloužit.
Na chir. ambulancích ve Vítkovicích i Karviné ošetřuji v rámci technických možností rovněž pacienty s chronickými defekty - bércovými vředy, proleženinami, komplikovanými ránami, diabetickými defekty apod., v Karviné pak poskytuji i službu mamologické ambulance a spolupracuji s tamním certifikovaným diagnostickým centrem pro onemocnění prsu. Pacienti se mohou objednávat k vyšetření na ambulancích telefonicky u sestřiček, nebo konzultovat radu prostřednictvím e-mailu. U diagnóz, na které se nespecializuji, nebo na jejichž léčbu má odbornost a mé dovednosti nestačí, jsem schopen doporučit některého kolegu, který má podle mého názoru všechny profesionální i osobnostní předpoklady, aby mně kvalitně zastoupil.
Roman K.
Jsem velice rád,že mě operoval MUDr. Mec .Vše dopodrobna vysvětlil před zákrokem i po něm.O skvělé kvalitě provedení vypovídá i velice rychlé odeznění pooperačních bolestí. Zároveň mě mile překvapil jeho lidský přístup.
Andrea K.
Pan doktor Mec je velmi empatický a vstřícný lékař. Je vidět, že pan doktor bere práci jako poslání. Škoda, že takových lékařů je jako šafránu. Děkuji panu doktorovi Mecovi za jeho přístup a jsem opravdu ráda, že mou maminku operoval právě pan doktor.
Rostislav
Nejlepší lékař jakého jsem kdy zažil.Odbornosti i přístupem.Je ochoten i poradit pokud problém je mimo jeho obor.
Janča H.
Začala mne trápit zácpa a problémy s konečníkem, proto mne obvodní lékařka odeslala na proktologii. Šla jsem k lékaři s velkým ostychem, ale jak jsme se začali bavit, tak ze mne stud rychle opadl. Pan doktor je velmi empatický s lidským přístupem, o všem si s Vámi povykládá, hodně se ptá a má zájem s Vámi problém vyřešit, umí naslouchat. Malý hemeroid byl okamžitě zagumičkován, vyšetření bylo bezbolestné. Byla mi diagnostikována rektokéla, následně jsem byla odeslána na defekografii do FN Poruba. Také se nemusíte obávat, vyšetření bezpolestné. Pan doktor je člověk na pravém místě, kéž by takovýchto lékařů bylo podstatně více!! Všem mohu ze srdce a vřele doporučit!! Moc si ho za jeho přístup vážím.
Stanislav Pletnicki
Je mne líto, že takových lékařů jak je p. MUDr. Mec Vlastimil není více. Operoval mě 2 x a zde se projevila jeho odbornost, obětavost a lidský přístup. Dávám 6 hvězdiček. Pletnicki Stanislav, Karviná
Natalie
Dnes byla má první návštěva pana doktora a nemohu jinak, než ho vynachválit. Mám problémy s prsem, takže jsem se bála a bylo mi nepříjemné tam jít, ale pan doktor byl velmi milý, profesionální a opravdu mě překvapil svým lidským přístupem, takže veškerý můj stud ze mě spadl. Tímto děkuji :).
Vaclav Szkandera
Děkuji za lidský a profesionální přístup, jednodenní chirurgie, operace žlučníku,byla jak v americkém fimu, precizní,12.2.2013 operace...18.2.2013 vytažení stehů.Návrat do prace byl velmi rychlý.Smekám před Vaším přístupem. Ještě jednou díky.
Také souhlasím ! Pan MUDr. Mec je velmi kvalitní a obětavý lékař.
Souhlaím s hodnocením a doporučuji MUDr. Mece jako velmi lidského a kvalitního chirurga.
Výborný lékař a báječný člověk, se srdíčkem na pravým místě. Práce je jeho posláním, doporučuji!! Má zlaté ručičky,jsem jeho dlouholetým pacientem.
Děkuji Vám pane doktore za lidský přístup, laskavost, ochotu a péči.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě