MUDr. Vlastimil Louma

Chirurg Více

Náchod 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Oblastní nemocnice Náchod a.s.

Purkyňova 446, Náchod

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Oblastní nemocnice Náchod a.s. • Jiný

Již dvakrát jsem u něj absolvovala zákrok vyjmutí trombu z hemoroidu po porodech v šestinedělí. Žádné lokální umrtvení, empatický přístup na nule, nevhodné "kecy"
u první zkušenosti s tímto panem ve stylu "zvládla jste porod, zvládnete tohle" nebo řešil celou dobu zcestně příjmení mé lékařky. Na konec vždy dodal, že ví že to je krutá bolest a že to říká všem svým pacientům a oni mu nevěří.... Nezmohla jsem se bolestí na nic, jen jsem vždy utekla pryč. Tento lékař by už v ordinaci neměl co dělat, je to opravdu ostuda Náchoda a věřím, že nejsem první ani poslední, která díky němu odkládala chirurgický výkon nebo vyhledala služby jiného odborníka.

X

Pan doktor je opravdu machr, díky němu sem si užil přes půl roku nekřestanských bolestí i s užíváním opiatovych kapek, ktreré mi ani on sám nenapsal. Nakonec jsem navštívil odborníka jiném okrese, navrhl úplně jiný způsob léčby (medikaméntozní) + doporučil i něco dalšího. Od tohoto taky lékaře bych si nenechal ani obvázat koleno. Dělá ostudu jak nemocnici tak i lékařskému stavu.

G

Milý pan doktor, vše mi vysvětlil, byl usměvavý. Při bolestivé injekci mě uklidňoval a vyprávěl. I při následné kontrole byl v dobré náladě a vtipkoval.

Souhlasím s předchozím názorem.MUDr.Louma léčil moji matku a po jeho "léčbě"skončila v invalidním důchodě.Kdyby chodila za uklízečkou z náchodské nemocnice,dopadla by stejně jako po léčbě odborného lékaře,pana doktora Loumy,možná i lépe.

Neochotný,nepříjemný,bez zájmu o pacienta a jeho zdravotní stav.Díky němu a jeho "skvělé"léčbě,mám trvalé zdravotní problémy.