Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pacientka
Telefon má jen na melodie a když člověku opravdu něco je ,tak ho musi prosit aby ho někam vůbec poslal na vyšetření. A ten jeho objednavaci systém super ,já si většinou naplanuji ,kdy onemocnim.
Vratislav Kryl
K panu doktorovi chodím již řadu let. Vždy mi dokázal pomoci, odborné znalosti jsou na vysoké úrovni, také oceňuji zejména jeho lidský přístup a charakterové vlastnosti. Za mě rozhodně palec nahoru.
Mimi
No abych doktora musela opravdu přemlouvat na neschopenku ze mi vážně neni dobre a on mi řekl ze s takovými prkotinama jako je kašel se doma nezůstává a za dva dny me vezli sanitkou na zápal plic... Je to doktor na baterky , sedí tam , co vám je ??? Kdybych to věděla tak tam nejdu ! Mysli ze by se mel o pacienty více starat nez jen sedět za stolem a povídat si . Kdyz si vzpomenu tehdy dávno kdyz jsem jeste byla na dětském jsem mela promačkany snad úplně všechno , tak si myslím ze Korejs se štítí na člověka sáhnout ..
stalle
Musím souhlasit s tím, že pan doktor v Chodově zakrněl... Jako lékař už asi moc nefunguje, ale s arogancí jsem se u něj nesetkala. Jeho sestřička už je také notně unavená a jde znát, že jí práce netěší...stejně jako MUDr. Korejse. Někdy mám pocit, že všichni praktičtí lékaři v Chodově už mají k medicíně na míle daleko :-(
Terry
Pan Korejs je příkladem toho jak by se doktor po etické stránce neměl chovat. Zdá se mi že mu usedl prach na Hippokratově přísaze a trochu vstřícnosti by mu neuškodilo. Myslím že ho ta práce nebaví, tak na mě ostatně působí i jeho věrná sestřička. Měli by si podat ruce. Jejich výkony nestojí za řeč. Mám s panem doktorem špatné zkušenosti. Pro příklad mohu uvést že mě poslal jen tak domů aniž by mě důkladněji vyšetřil a nebo mi navrhl navštívit nemocnici. Druhý den mě museli rodiče s bolestmi a vysokou horečkou odvézt do nemocnice, kde mi sdělili že mám septický zánět a kdybych to ještě o den nebo dva protáhla tak je nejspíš po mě. To byla skvělá zpráva pro mě jako mladou holku. No jo nevím co si mám o něm myslet, myslím že v Chodově pěkně zakrněl a neudělá nic navíc. Opravdu sběratel bodů, jak už tu jednou padlo. Vážím si doktorů, ale pana Korejse ani za nic. Přeji hodně štěstí a snad aspoň někdo bude mít lepší zkušenosti já je bohužel nemám.
Příjemný a výborný MUDR. pro naši celou rodinu i pro příbuzné..... Bez arogance !!!!!Chodíme k němu už několik let, a nemohu si na něho ani na sestřičku stěžovat!!!!Vždy nám pomohl, vyšel vstříc, a má velké zkušenosti...Jeden z nejlepších lékařů!!!!! Pomohl i v těžkých...i po psychické stránce !!!!!!Zdravím tímto p.MUDR. Korejse a jeho zdrav. sestřičku a děkuji za vynikající péči za celou rodinu. DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S pozdravem Jana Picková s rodinou.
Nevím, jak se chová pan Korejs k ostatním pacientům, ale ke mě byl vždy v pohodě a nikdy jsem necítila aroganci, nebo dokonce ponížení, jak tady kdosi píše. Pokud to mám hodnotit podle sebe, taky palec nahoru a doporučuju...
Novák
Velmi dobrý přístup k pacientovi, přirozené chování, poctivá snaha po nalezení co nejlepší varianty léčby, přitom se nepodbízí. Ani stopy po nadřazenosti, nervozity, jako pacient mám dobrý pocit.
Škop
No, popravdě, některé názory zde mě velmi překvapují. Chodím k Dr. Korejsovi už velmi dlouho a ještě jsem se nesetkal s přístupem, který zde někteří prezentují. Pokaždé se mi snažil pomoci a nikdy jsem neměl pocit ponižování nebo špatně stanovené diagnózy... A úplně na závěr, nepřekvapuje mě, že ani pod jedním negativním příspěvkem není uvedeno skutečné příjmení, ale pouze nekonkrétní nick...Skutečně hrdinské a zcela jistě důvěru budící :o)))
Jitka
Nejlepší - rozhodně v Chodově u K.V. - i když hlavně, že je moc nepotřebujeme