Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
M.F.
Velmi milý, příjemný pan doktor, s velmi hodnou sestřičkou, doporučuji všemi deseti. Také velmi chválím sms objednání, skvělá vychytávka, děkuji za péči o dceru :)
Martina Pecháčková
Pan doktor je neskutečně lidský a k dětem velice trpělivý a milý. Opravdu zatím nejmilejší lékař, jakého jsme s dcerou navštívili. Vše krásně vysvětlí. Kéž by bylo více takových.
Nikol
Skvělý doktor! Výborný přítup jak k matce, tak k miminku. Lepšího doktora jsem nepotkala, kéž by jich bylo víc!Vyšetřoval nám srdíčko ještě v porodnici a narozdíl od pana doktora, co kontroluje kyčle (neříkám, že je špatný, jen je opravdu "svůj" ), pan Koditek byl fakt skvělý, trpělivý, než jsem si miminko svlékla apod.
tetulekveta
Mohu jen doporučit.Kéž by takové jednání měl každý doktor.K dětem naprosto super přístup a navíc jim pouští u vyšetření pohádky.Mě vše vysvětlil i vícekrát,když jsem hned něco nepochopila.Naprostá spokojenost.Šulcová
Marcela Kumpoštová
Za nás - supr doktor !!!,velmi pozorný a milý k dětem,na jakoukoliv otázku odpoví,máme velice vážnou a komplikovanou vadu srdce a na vše,co nás zajímá se snaží odpovědět,nebo nakreslit pro lepší představu,velie ochotný.... prostě jak jsem napsala supr !!!
A.Tomášková
Pan doktor je velmi pozorný a k dětem má až otcovský přístup. Průběh vyšetření podrobně popíše a vše trpělivě vysvětlí. Nemáme vážnější potíže, ale mou důvěru si určitě získal.
V ordinaci má také velkou televizi, kde pustí dětem pohádku :-)
Odpovědi
19 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je mi 16 let, tlak 118/88, kardio vyšetření v pořádku a plicní také. Už přibližně 3 měsíce mě trápí píchavá bolest na levé straně hrudníku těsně pod prsem která vystřeluje do levé ruky, velmi často až do malíčku a doprovází to nepříjemné brnění, bolí mě u toho i ne málokdy levá lopatka, také mě trochu zaráží že někdy mám tep 60 a někdy 95 a to jsem v obou případech v klidu, bolest dokáže trvat i 4 hodiny v kuse než ji například zaspím a často mě to bolí i druhý den poté, prosím o radu, už pořádně nevím co s tím
Asi bude nejlepší se stavit za fyzioterapeutem nebo ortopedem, třeba je blokáda v hrudní páteři či jinde v hrudním koši.Nejdříve bych začal strečingem a jógou.
Koditek
Dobrý večer, je mi 17 let a chtěl bych se zeptat konkrétně jedné věci a to je to, že vždycky když začnu běhat tak se mi po cca 5 minutách běhu dostaví silné pýchání na hrudi v oblasti žeber ovšem když začnu zpomalovat tak mi bolest zmizí a já pak mám obavy jestli jsem nedostal nějaký srdeční záchvat.
Nevíte co by to mohlo být?
Díky za odpověď.
Rychlá odpověď
A není to spíše píchání v podžebří vpravo co jsou játra nebo vlevo co je slezina?- se srdcem to nesouvisí, je to netrénovanost na vytrvalostní aktivity- je to třeba rozběhat, časem to zmizí.