Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Pavel Kristof
Naprostá spokojenost. Kvalitní lékař , který ví co dělá, bez zbytečného kolomazeni . Snad jen ta každodenní naprosto plná čekárna pacientů mi nebyla nikdy milá .
Příjemný, luxusní, vše zařízeno, operace, profesionál!!! Konečně lékař, který rozumí své odbornosti, ne jak u nás v Kopřivnici, Velký dík
Katerina Pechova
Moc hodný, chápavý, má lidský přístup. Pokud by mě čekala operace nebo zákrok, volím tohoto lékaře. Mohu jen doporučit. Katka P.
Vernier D.
Profesionální přístup.Ví co ,jak a kdy udělat ,což dnes neví 50% lékařů u nás.Po zanedbání pohotovosní služby mladým nezkušeným lékařem provedl MUDr.Karlík velmi kvalitní a odbornou práci . Tohoto lékaře mohu jen doporučit.
zbyněk
Velmi dobrý profesionál, rozumí sportovcům, jejich problémům a potřebám, na rozdíl od jiných lékařů člověku neřekne tak přestaňte sportovat, ale snaží se nalézt řešení aby člověk sportovat ještě mohl, komunikativní příliš není avšak co řekne je rozumné a empatické. Po zkušenosti s většinou ortopédů nemocnice ve Frýdku-Místku, je on nejlepší varianta.
Byl jsem u p. Karlika na kontrole. Mel jsem spise pocit, ze ho me problemy ohledne zraneni ani nezajimaji. Kdyz jsem mu sve problemy sdelil, podival se na me a ani se k tomu nevyjadril. Pozdeji se zjistilo, ze byla provedena spatna diagnoza a mel jsem zlomeninu lokte - to, mohl lekar poznat na dane kontrole podle priznaku, ktere jsem mu popsal (ostra pichava bolest, nemoznost pohybu a velky fialovy otok v miste urazu). Na nasledujici kontrolu jsem mel jineho lekare. Hned me poslal me znovu na RTG, zjistil, ze jsem to mel zlomene a poslal me na CT. Srostlo to nastesti dobre i kdyz nebyla zlomenina fixovana sadrou. Lekar mi hned napsal rehabilitace. Po rehabilitacich jsem sel na kontrolu a opet narazil na p. Karlika. Fyzioterapeut mi doporucil dalsi rehabilitace (po prvni rehabilitaci byla hybnost lokte stale jeste dost omezena). Rekl jsem p. Karlikovi, ze bych potreboval jeste dalsi rehabilitace - on se na me podival a takovym usmevnym tonem rekl "jo, tak Vy byste chtel dalsi rehabilitace ...". Nicmene, rehabilitace mi napsal. Muj celkovy dojem z tohoto lekare je spatny (nebyl ani komunikativni - zdalo se, ze to ma nekde a sichtu si prisel jen odsedet).
Velmi ochotný lékař. Vstřícný, povzbuzující. Projevuje aktivní zájem o své pacienty.
Vynikající lékař, komunikativní s vynikajícím profesionálním přístupem k pacientovi. Nelze si nevšimnout i pěkný přístup k zdravotnímu personálu.
da
super
Novákvá
rozumí své práci,má dobré jednání s pacienty hlavně s dětmi