Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
K paní doktorce chodím už neuvěřitelných 26 let. :-) Alergie je občas nevyzpytatelná a já jsem za tu dobu perfektně prověřila paní doktorku i sestřičku. :-) Obě jsou naprosté profesionálky, odbornice a narozdíl od jiných alergologů, kteří třeba řeší jen akutní problémy, v této ordinaci se řeší i příčiny a předcházení možným problémům. Prošla jsem si "kapičkami",injekcemi apodl. - a je to super - přes sezónu jsem skoro bez obtíží. Jsem naprosto spokojená. Děkuji!!!
K paní doktorce chodím už celkem 22 let!! Je to výborný lékař s velkým přehledem a zkušenostmi. Poradí a vysvětlí a jako člověk je moc fain.
Vždy mi výborně poradila a úspěšně mě léčí mnoho let. Patří mezi nejlepší alergology v ČR. Má obrovský přehled v lécích (pro děti i dospělé) a velmi bohatou praxi. Hodně zkušeností je zkrátka vidět.
Skvělý přístup a 100% profesionál. Dá se říct že mě zachránila (alespoň já mám ten pocit). Můj původní doktor mi tvrdil že jsem zdravá a to že se dusím při námaze, že nic není (nechápu jak jsem mu mohla věřit). Pani doktorka mě vyšetřila, diagnostikovala astma a zároveň se jí nelíbila moje štítná žláza, poslala mě na vyšetření a tam zjistili že mi nefunguje. (v té době jsem většinu dne prospala a dost přibývala na váze). Dnes zase sportuji, shodila jsem přibraná kila a cítím se super. Paní doktorka mě i připravila perfektně na porod (co se týká zaléčení astmanu) a i ten proběhl jako by mi nikdy nic nebylo. Paní doktorku i obdivuji za to jak je stále plná energie a mám ráda její přístup k lidem. Díky Díky paní doktorko.
vrele doporucuji, precizni doktorka a vynikajici sestricka..
Výborná doktorka, velice pečlivá ona i sestřička. Doporučuji!
Je to výborná doktorka a se sestřičkou jsou dobrý tým.Ráda k nim chodím se synem, protože mě léčí už od dětství a zná naší rodinu velice dobře.
Nedovedu posoudit, jak na léčebné metody pohlížejí odborníci, ale mně léčba u paní doktorky nepomohla. Několik let desenzibilizací, celou zimu kapky, vyplnit štos papírů o tom, kdy a jaké byly potíže, a výsledek: žádná změna. Pravda, alergie se nezhoršila a je možné, že to bylo díky léčbě. Nakonec se ale ukázalo, že s alergií se (aspoň v mém případě) dá docela snadno žít, pokud člověk má léky na akutní obtíže - a ty dostanu jinde i bez experimentů. Tím nechci říct, že by paní doktorka ve vážnějších případech lidem nedokázala opravdu hodně pomoct, ale pro lehčí případy doporučit nemohu...
Radka
Výborná lékařka!!! Pomohla mému synovi, měl velice silný ekzém a velkou alergii snad na všechno, dnes bez jakýkoliv potíží!! Super člověk! Vše vysvětlí, ochotná, fakt profesionál. jezdíme k ní 100km a vůbec toho nelituji! Všem jen doporučuji, nikdy bych ji neměnila.
Výborná paní doktorka, velmi pomohla našemu synovi. Mohu bez obav doporučit.
Upravit nebo spravovat profilAlergologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Alergologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Alergologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze