Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíCeník
A.T.
Lékařka velmi dobrá, pečlivá, vše dopodrobna vysvětluje. Horší je přístup sestry, chtělo by to lepší organizaci, v čekárně strávíte i čtyři až pět hodin což je opravdu nepřiměřené.
Ludmila
Že je paní doktorka odbornice na svém místě svědčí stále plná čekárna a delší čekací doba , rád si počkám . Chodím na pravidelné kontroly 1x ročně a tentokrát vše dobrý , co se týče plic,ale potíže které jsem uváděl nepodcenila a zaslala mně k dobrému internistovi a ten na EKG zjistil něco ze srdcem a už se ,,kolotoč,, roztočil. Následují další vyšetření. Za poslední 4 měsíce to bylo moje 3 EKG , vždy pro stejné potíže , pokaždé u jiného pana doktora a nic nenašli . Moc děkuji paní doktorce Veselovské .
JÁROVÁ miluše
Já jsem s paní doktorkou velice spojená,má příjemný přístup ka pacienům a vše vysvětlí.Ano,sice čekáte dlouho v čekárně,ale z druhé strany,je tam plno pacientů a paní doktorka se každému věnuje,takže je jasné,že pokud něco chcete,musíte si počkat.Já jsem nepoznala tak vřelý a příjemný přístup zatím u žádného jiného lékaře.Nemohu jinak než říct,že je to prostě SKVĚLÁ LÉKAŘKA a samozřejmě i sestřičkám patří můj dík i za jejich trpělivost s nedočkavými pacienty.
Vynikající lékařka se zodpovědným a velmi příjemným přístupem k pacientům.
Doporučuji, kdo k ní chodí má jistě stejný názor.
Nejlepší plicní lékař kterého sem našel.
Velmi příjemná a při výkonu lékařské praxe důsledná,t.zn.lékařka na svém místě.
je prostě skvělá
K Dr. Veselovské občas chodím (většinou na prevence). Těžko hodnotit zda je nejlepší - toto hodnocení asi není dost dobře možné, musel bych znát lékaře v tomto oboru z celého světa a pak vybírat - ale mohu říci, že je velice dobrá.
Léňa
Pravda je, že se člověk v čekárně načeká, to je jediné velké minus, ale není to vina paní doktorky. Když už se člověk dostane na řadu, setká se jen se vstřícným a odborným přístupem a pomocí. Tedy aspoň já ano! Paní doktorku mohu jen chválit!
Seifert
Vynikajicí plicní lékařka. Se zájmem o pacienta, která se zajímá o nové metody léčení.