Ordinace PL pro děti a dorost
U Uranie 16/1080, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Doktorku znám dlouho jako dítě a byla jsem spokojená vždy pomohla poznala nemoci i ty těžke .Ted k ní chodí s dcerkou zatím spokojená i se sestrou.

Moc nemocní nejsme. Ale když, tak jsem prudivá matka, co nerada krmí dítě při každé chřipce antibiotikama. Naše paní doktorka to ví a vždy se snaží najít alternativní řešení, pakliže je to možné a stav syna tomu dovolí. Když to nejde, vždy mi (i se sestřičkou) vysvětlí dopady a možnosti volby. Vždy se dohodneme. Já jsem nesmírně spokojená. Je to dobrý tým, který mého syna opatruje již celou desítku let. Eliška Oulická, Praha 7.

k paní doktorce jsem chodila od malinka. Ted toho lituju. Co sem přišla k jiné doktorce zjistila jsem že mám celiaki - nemoc která je od narození ... Příznaky které jsem měla - exemy, kopřivky léčila nesmyslnými antibiotiky tak asi jako všechno ostatní. (Pro "simulanty" stačilo chodit s rýmičkou a byli s antibiotikama 14 dní doma)Ted jsem ráda za svou paní doktorku, která je velmi pečlivá a na vše co paní doktorka zanedbala postupně přichází.

My sme dr. chodili s dcerkou pol roka a to stacilo.Kvoli zlemu pichnutiu uska sme skoncili na Bulovke a este si za to vypytala 200 cz.

K paní doktorce jsem chodil do svych 18 let. Je to spis prumer. Obcas jsem ji zamotal hlavu se svou nemoci, ale nastesti me preposlala ke specialistovi a vse bylo v poradku. Dobre chovani a pristup.

E

Ani nemůžu uvěřit těm pochvalám tady. Asi vaše dítě nebylo ještě pořádně nemocné, pokud jste s její léčbou spokojeni! Kvůli této neschopné lékařce, která zanedbala léčbu má moje 5iletá dcera téměř nefunkční ledvinu (pouze 28%!) Holka měla stále teploty, zvracení a bolení bříška. Dávali jsme ji moč, platili krevní obraz a tato udajně skvělá lékařka jak jsem si tady přečetla to snad ani na rozbor neposlala. Jinak totiž není snad ani možné, že se nepoznal silný zánět ledviny, který podle jiných lékařů vzhledem k velikosti zánětu měla už dlouhou dobu. Jak dopadly výsledky mi nikdy ani neřekla a dovolat se ji bylo taky dost složité. Prohmatávala ji i bříško a ani nepoznala, že ledvinu měla jednou tak větší, jak byla od zánětu nateklá! Měla ledvinový kámen. Problémy s tím bude mít už navždy. Prázdniny strávila v nemocnici a bude dlouhodobě užívat léky. 5ileté dítě!! Lékařka vždy byla navíc velice neochotná a dokonce jsme jednou vyrušily její sestřičku od svačiny. Nikdy nepřestanu litovat toho, že jsem dceru registrovala právě u 'MUDr.' Tomsové

Velmi často na ní vzpomínám. Už k ní několik let nechodím a je mi to líto, protože měla naprosto skvělý přístup, byla na děti moc hodná, nikdy jsem se u ní nebála. Kéž by všichni lékaři byli jako ona...

Péče paní doktorky Tomsové je vždy nadstandardní. Stačilo jí jen naznačit, že preferujeme a fungujeme spíše na alternativní způsoby léčby a i v tomto směru (pokud nemoc dovolí) vyhoví. Když není zbytí a musíme antibiotika, dlouho si láme hlavu s hledáním těch, které budou nejlépe cílené a nejméně zátěžové. Jsem moc ráda, že jí máme. Moc mě mrzí, že od dnešního dne jsou pediatři znevýhodnění. Vláda by neměla dopustit takovou diskriminaci. Už s platností zrušení poplatků u dětských lékařů by se mělo vědět, jakým zbůsobem jim ztráty stát vyrovná. Vždyť nám léčí naše zlatíčka, naší novou populaci a jak k tomu ti lékaři přijdou?

Velmi dobrá lékařka. Doporučuji!!!

Chodil jsem k paní doktorce od narození / to jsem teda spíš ještě jezdil / do 18 let. A vše bylo parádní.