Dol.
Paní zubařka Staňková mi během pár dní vyléčila v těhotenství dva zuby, o kterých mi předešlá paní zubařka tvrdila, že vyléčit nepůjdou, že bolest musím vydržet a že se s tím dá něco dělat až po porodu...:-( Díky paní zubařce Staňkové nemusím trpět každou noc a každý druhý den, zuby jsou v pořádku, nebolí a já tak nemusím čekat až do porodu!
Paní Staňková je příjemná, hodná a hlavně velice šikovná zubařka.
Dol.
Mně paní zubařka v těhotenství vyléčila dva zuby, o kterých mně předešlá zubařka tvrdila, že vyléčit nepůjdou až po porodu...tudíž jsem za předešlé paní zubařky opravdu hodně hodně trpěla bolestí. Díky paní zubařce Staňkové mám konečně klid a nemusím se trápit až do porodu.
Velice bych chtěla pochválit dceru paní zubařky, která vedle ní působí jako dentální hygienistka.Jsem velice ráda že jsem dostala pořádné poučení o tom jak se mám o své zuby starat,aby jejich životnost byla co nejdelší a aby mi také vydržely všechny práce, které pani doktorka provádí.Pocit po vyčištění byl velice příjemní a také z estetického hlediska znatelný.
Musím pani zubařku moc pochválit. Také se chci vyjádřit k dceři paní zubařky, která je také moc milá. Myslím si, že ústní hygiena má svoje místo v péči o zuby a ráda dám nějakou stovku teď na prevenci, než pak trpět a platit tisíce. Také chápu, že paní zubařka má spoustu pacientů a nemá čas každému do detailů vysvětlovat "jak si čistit zuby". Také ceny ústní hygieny v Jedovnicích jsou velmi příznivé.
Musím souhlasit s názory ostatních pacientů. Je to velice milá, sympatická a hodná paní doktorka.Zubařů se sice bojím, ale k ní jdu vždy s úsměvem!!Je vždy velice ochotná a kamarádská!! Vřele doporučuji!!
Paní doktorka je velmi dobrý odborník, milá k pacientům. Bohužel jich má moc, proto jsou dlouhé čekací doby na objednání. Příjemná je i její sestřička. Všem bych ji tedy ráda doporučila.
Katka
Moc hodná, šikovná a příjemná doktorka. Všem mohu jen doporučit.