Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jana S.
úžasná hodná paní doktorka,chodíme k ní se synem 5let a nyní i s druhým synem a vždy si ví rady, ochotná, milá, nikdy nemá špatnou náladu a děti se k ní jako k jediné lékařce opravdu těší :) sestřička taky moc milá,máme jen pozitivní zkušenosti
Max
vždy když jsem přišel s nějakou nemocí (ať už herečkou nebo zánětem) léčba byla vždycky stejná. Brufen na hlavu a septofort na krk. Jednou jsem k ní přišel úplně zdravý a po prohlídce jsem byl poslán domů s tím, že bych týden neměl chodit do školy
anonym
K paní doktorce jsem s dětmi chodila celé jejich dětství, vždy byla velmi milá, pečlivá a starostlivá.
Velkou poklonu i bývalé sestřičce paní Evě Spáčilové.
Nyní po mnoha letech jsem se na paní doktorku chtěla obrátit s obrovskou prosbou, zda by mohla prošetřit stav mé velmi malé vnučky - její pacientky, neboť dle mého názoru dochází ze strany rodičů k určitému zanedbání péče.
Sestřičku jsem o této skutečnosti informovala...samozřejmě, že jsem nikoho nechtěla předbíhat, a proto jsme čekala až na mě přijde řada - zcela zbytečně. Paní doktorka stále brala další pacienty, kteří přicházely.
Když jsem se již na sestru ohradila, tak se paní doktorka ani neobtěžovala ukázat.
Pokud takhle pracují všichni lékaři, tak se opravdu nedivím, že velkému množství týraných dětí není poskytnuta pomoc včas.
Týraní nemusí být vždy úmyslné, ono totiž stačí, když jeden z rodičů je primitiv a druhý je nezodpovědná a nic řeší - hlavně, že je doma klid.
Samozřejmě, že se obrátím na odbor sociální péče, protože nyní jsem si zcela jistá, že od paní doktorky se diskrétního prošetření nedočkám. Chtěla jsem, aby vše proběhlo v tichosti, aby již tak napjaté rodinné vztahy ještě více neutrpěly.
Tímto paní doktorku zdravím a jsem velmi ráda, že ostatní vnoučata mají jiného lékaře.
dominika.dolezelova
Za svých dětských a dorosteneckých let jsem k ní chodila:
Paní doktorka byla velmi milá a měla velmi kvalifikovanou sestřičku, které uměla dělat bezbolestné (či jen minimálně bolestivé odběry) odběry a očkování.
Líbílo se mi, že to nepřeháněla s ATB a vysvětlovala možné vedlejší účinky a prospěšnost léků/ očkování.
Mám s ní jen jednu špatnou zkušenost, kdy špatně vyhodnotila situaci - neposlechla si mě (zrovna bylo období viróz - ostatní příznaky na ni ukazovaly) a mě se rozjel zánět průdušek a přešel do plic. Ostatní choroby, které mě za 8 let návštěv její ordinace potkaly, léčila, tak jak měla.
Lukášová
Paní doktorka je úžasný člověk a úžasná paní doktorka. K dětem má skvělý přístup, jde vidět, že je na správném místě, což se o některých dětských lékařích nedá říct. Všechno vysvětlí, poradí a neodbyde pacienta. Myslím, že líp jsem nemohla udělat, než syna přihlásit k této paní doktorce. A také samozřejmě sestřička je super. Usměvavá, ochotná a milá k dětem. Kéž by bylo takových lidí víc.
Michaela
K paní doktorce jsem chodila už jako dítě a s její péčí jsem byla vždy 100% spokojená. Má perfektní přístup k dětem, nepředepisuje zbytečně atb, vždy umí vše vysvětlit. Proto byla mou jedinou volbou při hledání pediatričky pro mého syna.
K paní doktorce chodím se synem již 5 let. Můj názor je, že je to nejlepší pediatr. Léčí deti s láskou a má nádherný maminkovský přístup ke všem pacientům. Sestřička je taky úžasná. Pro pani doktorku v případě závažného zdravotního problému není zátěž se zastavit za pacientem domu, což se u jiných lékařů nedá říct. Paní doktorku mohu všem jenom doporučit. S.Pivcová
vyhovuje,je pecliva
Paní doktorku Špatinovou musím moc pochválit. Má velmi dobrý a milý přístup jak k dětem, tak k rodičům. Vždy vše dobře a pečlivě vysvětlí a nikdy pacienta neodbude, je vždy ochotná pečlivě a odborně poradit. Antibiotika předepisuje až po zralé úvaze. Velkým plus je také ochotná a sympatická sestřička. Všem vřele doporučuji, jsem nadmíru spokojená a neměnila bych. Děkuji za celou naši rodinku.
Kolářová
Ráda se připojuji ke spokojeným maminkám. Paní doktorka i sestřička působí vždy velmi profesionálně a přesto lidsky, přistupují s citem a číší z nich zápal pro svou profesi. Nikdy nemám pocit, že bych je něčím obtěžovala a tak se na prohlídky těšíme a pokud je třeba, tak i telefonicky dostanu ochotně odpověď. Ve všech ohledech jsem spokojená a rozhodně paní Mudr. Špatinovou doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě