Mirda
Můžu se zeptat jestli ještě sídlí u závodu 3, tam jako před pár lety ? Všem předem děkuji
Hodná,milá,citlivá a s profesionalitou odvádí svou práci.Jediný zápor je u ní nedochvilnost a v poslední době špatná organizace objednávek.Proč má sestru,když nebere telefon ani ve vymezené době,která je velmi krátká,rovněž je často vyvěšený telefon.Pacient si nemůže kvůli každé objednávce brát dovolenou.Přesto hodnotím na jedničku.
Velice dobrý odborník po praktické stránce i lidské s maximálním nasazením a citem v dané profesi.
Příjemná,pěčlivá.
Odborně na výši, citlivé jednání
JE SUPER.
Paní zubařka je skvělý člověk. Chodí nás k paní zubařce celkem dost členů rodiny. Je citlivá, poctivá, příjemná. Všem doporučuji.
Svoboda Tomáš
Chodím k paní doktorce již mnoho let,postupně jsem k ní převedl celou svou rodinu a všichni jsme s ní moc spokojeni.
drobišová
Přešli jsme k ní na doporučení celá rodina. Má velmi milý přístup k dětem, velice příjemná na všechny. Přeji jí hodně štěstí v její práci a milé pacienty.
R.N.
Výborná po všech strankách.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě