Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Kateřina
Paní doktorka je rázná, ale pečlivá, vše vysvětlí - takhle si představuji péči lékaře.
M.M.
Paní doktorka arogantní, nepříjemná až zlá. Doposud jsem nezažila tak strašný přístup lékaře k pacientovi,který si jde navíc jen vyzvednout výpis z karty pro zaměstnavatele ( který stejně nebyl připraven, jelikož sestra žádost zapoměla zaznamenat ). Sestra je na tom s chováním podobně. Paní doktorka už by raději měla z praxe odejít. Bohužel mám na toto její chování nejspíš "štěstí", přesto že nejsem konfliktní člověk. Jsem nucena hledat jiného praktika.
velmi dobrá, bez dlouhých čekacích dob, spolehlivá a příjemná, odborně na výši
Paní doktorka je velmi náladová. Běda pacientovi, když natrefí na " nenaloženou "
paní doktorku.Hodnotím jako slabší průměr.
Příjemná , pečlivá, lidská.
Na paní doktorku nemám dopustit. Je to odborník na svém místě a má velmi milý a lidský přístup. Děkuji a mohu jenom doporučit.
Iveta
Paní doktorka je moc milá,rada si s ní po vyšetření ještě chvilku povídam.Je to opravdu dobrá doktorka a chodí k ní celá naše rodina
bam
slušné chování, odbornost
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni