Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Sáruszka Konieczná
Mudr,.Kusínová je bezvadný pediatr měla mě do mých 18 let u sebe a teď má mého syna .Maximálně jsem sní spokojená.
A.
Tato paní doktorka byla až do mých 18 let mou dětskou lékařkou a byla jsem s ní velmi spokojena, stejně jako s její sestřičkou. Velmi milá, vstřícná paní doktorka. Jako malá jsem se doktorů hodně bála, ale tahle paní doktorka mi v tomto boji hodně pomohla tím, že mi ukázala, že se není čeho bát. Mohu jedině doporučit, pokud chcete, aby Vaše dítě bylo v dobrých rukách :).
Obě mé dcery a teď už i mého vnoučka má v péči tato paní doktorka. Je to vynikající lékařka a její chování k dětem bezvadné a vysoce profesionální. Sestřičky jsou bezvadné a milé. Je to sehraný tým. Jestli chcete "rodinného lékaře", nezbývá nic jiného, než vřele doporučit ordinaci paní Kusínové.
Miturová
Yetinka.da
K paní doktorce jsem chodila jako dítě,nyní k ní chodíme s mými dětmi.Musím souhlasit,že je opravdu milá,trpělivá,vstřícná,vždy ochotná poradit a vyslechnout.Obě sestřičky jsou velice příjemné a na děti moc hodné.
Leniček
Už jako malé dítě jsem k paní doktorce chodila. Nyní k ní chodím se svým synem. Mohu vřele DOPORUČIT!!!! Je opravdu milá, vždy poradí, velmi profesionální.
Jarmarová Kateřina
Nejlepší lékařka v okolí mého bydliště.
Petra
Také se připoluji k ostatním názorům,že paní doktorka Kusínová je super pediatr.Chodím k ní zatím jen tři roky se synem a dcerkou a můžu říct že jsem nad míru spokojená a samozřejmě i sestřičky jsou super.Ale bohužel tohle nemůžu říct o paní doktorce z Petřvaldu ke které jsem předtím chodila.
Pavla
Paní doktorka a také sestry jedním slovem SUPER.
Pavlína+Oliverek
Musím se připojit ke kladným hodnocením na paní doktorku Kusínovou. Chodím k ní se synem a je velmi ochotná kdykoliv poradit, když si člověk neví rady. Je to člověk a odborník na svém místě. I sestřičky v její ordinaci jsou na děti velmi milé.Kdyby takových lékařů a sestřiček bylo více:)
Milada
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a vždy poradí. Chodí k ní moje dcera s vnukem a nemůže si ji vynachválit. Jsem učitelka v mateřské škole a hodně dětí z naší školky k ní chodí a neslyšela jsem ještě ani jedno záporné hodnocení,jen samou chválu. Mohu jen doporučit!