Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Edita Palánová
Chodím k paní doktorce s pubertální dcerou a malým synem - autistou. Dcera k paní doktorce chodí ráda a lituje že už zanedlouho bude muset přejít k lékaři pro dospělé. Syn paní doktorku bere v pohodě a i když občas udělá scénu paní doktorka zůstává profesionál a snaží se s nim vyjít. Nikdy jsem nezažila, že by byla protivná.
Markéta
S paní doktorkou jsem jako pacient spokojená tak na půl.
1. Mě dvakrát zanedbala a to jednou zápal plic a zánět ledvin, a podruhé si nevšimla trombózy.
2. Musím říct, že většina mých známých co mělo s paní doktorkou nějakou zkušenost, tak jsou negativní.
3. Sestřička se tváří jako by mě chtěla zabít, a očkování mi píchla dosti neohrabaně a špatně.
Jinak jsem spokojená a zanedlouho od ní odcházím ke klasickému obvoďákovi.
Já sem naprosto spokojen
jana
Jako odbornice je paní doktorka určitě kapacita,horší je to s náladovostí,kdy dovede být milá a v okamžiku člověka "zpucovat" za to,že si ihned nedokáže vzpomenout třeba na název nějakého léku.Také na starší náctileté děti dovede být protivná třeba jen proto,že se nesvlékají hned u dveří po příchodu do ordinace.Za léta,kdy k ní chodíme,jsme se naučili chodit hned po ránu,mezi prvními,to má ještě dobrou náladu a pokud to jde,tak s dětmi jde manžel....na chlapy je o 100% milejší....nevím,jaké zkušenosti mají ti,kteří přijdou třeba až kolem poledního...to už asi vraždí pohledem....No ordinuje už spoustu let,je asi už i v důchodovém věku,tak na nějaké "mušky" má asi nárok :-)
Olga S.
K paní doktorce jsem s mými syny začala chodit coby k alergologovi a později jsem děti přeložila i pediatrické péče. Jsem zcela spokojená s přístupem i pečlivostí, kterou paní doktorka mým dětem věnuje. Oceňuji fakt, že v případech, kdy jsou dostačující, nevyhýbá se ani doporučení homeopatik. Také sestřička je vždy příjemná.
Alena
Mám jen výborné zkušenost, přešli jsme od jiného pediatra, dítě nepláče, nevadí ji když musí k lékařce. Pokaždé a to nechodíme často, když dorazíme odcházíme spokojeni a hlavně dítko se vždy uzdraví.
Jana
dobry den k teto doktorce chodim s dcerou rok zanedbala ji dvakrat zapal plic na prohlídku když jdu tak je to katasrofa jelikož trvá maximalně jednu minutu a druhy den jdeme znovu protože je nemocná.
Votrubcová Ludmila(Šádková)
Děkuji vám za péči o mé děti!
Hanka
Paní doktorka je velice příjemná, pečlivá a ohleduplná. S dětmi si výborně rozumí a na nás dospělé je správný "metr". Poctivě se věnuje léčbě a nevadí jí ani alternativní směry. Rozhodně bych neměnila.
Petr
Výborný přístup a ještě lepší péče