Jana Červinková
ochotná, vstřícná, vše vysvětlí. Dopoučuji
S paní zubařkou jsem naprosto spokojená - je milá, pečlivá, šikovná. Když slýchám zkušenosti od jiných zubařů, vážím si jí ještě víc.
Je to nejlepší paní zubařka v našem městě.I když u ní nejsme zaregisrovaní tak nám vždy pomuže. Čisárová
skvělá!
Takhle sem dopadl
Paní zubařku mohu jen doporučit, velmi milá a klidná, s dětmi to opravdu umí, obejde se to bez pláče, výborná péče o zuby, neměnila bych
MS
Chodím k ní už patnáct let a celou tu dobu jsem s péčí velice spokojený. Milá paní doktorka i sestřička, příjemné prostředí, moderní vybavení. I teď, kdy studuji v Praze, neměním a na vyšetření stále dojíždím do Náchoda...
Zídková Lenka
Velmi spolehlivá, pečlivá, milá, umí to s malými dětmi,prostě vše nej
A+A+M
Výborná paní zubařka, skvěle to umí z dětmi.Děti k ní chodí moc rádi ukazovat své zoubky.Vše hezky vysvětlí a je moc mila. Všem maminkám doporučuji.
R+L+V+A Hellovi
Výborná paní zubařka - navštěvujeme celá rodina :-) Příjemná, velmi hezky jedná i s malinkými dětmi....díky ní chodíme ukazovat zoubky rádi a beze strachu (jak děti, tak i my dospělí). Vše hezky vysvětlí, poradí...zákroky provádí velmi pečlivě, vše předem oznámí a dohodne se o dalším postupu. Čekárna i samotná ordinace je moderní a dobře vybavená. Tímto děkujeme za vynikající péči!!!!