Privátní stomatolog
Štefánikova 3204, Zlín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Privátní stomatolog Jiný

Nejhorší zubařka u které jsem kdy byl. Považuje člověka za blázna protože má dávící reflex a dusí se ji v ordinaci. smůla že je jediná která mě ve zlíně řekla že bere nové pacienty

Umístění: Privátní stomatolog Jiný

Pani zubárka je veľmi milá a veľmi mi pomohla, keď som doslova umierala od bolesti zubu. Je síce drahšia , ale aj doktorka čo som mala predtým nebola práve najlacnejšia . A hlavne má pochopenie pre bolesť alebo pre strach zo zubára . Ja a moja mamka chodíme už len ku nej . Ďakujem

R
Umístění: jiné místo zubní vyšetření

Pani zubarka pokud se ji tak da říct je katastrofa. Mam noveho zubaře, ktery mi ukazoval jak mam vyplněný kanalky a ukazoval mi fotky rentgenu komu delal kanalky a jak by to melo byt vyplnene. No katastrofa co ta mi udelala, dalsi zub mi pan zubar rikal co to tam mam za cement rikam no zub by to mel byt, takze ten mi casem praskne. Takze vlastne za opravene zuby budu dal platit a jeste vic, protoze pani Cigankova to opravila tak, ze to ani neni opravene, ale prachy ji jsou dobre..Takze pro me nejhorší zubarka co existuje ani rukavice nepouziva, proste hruza. A kdyz jde na placeni tak vlastne ani nevim co platim, da mi pouze daňový doklad na 1600kc a chce po me 2000kc tohle mi nepřijde normální. Kazdemu radim kdo chce mit krasne zoubky od ni rychle pryc.

Umístění: Privátní stomatolog bolest zubu

vynikajici doktorka prijemna i sestricka chodime tam cela rodina i vnuci a vsichni znami nedam dopustit.Vzdy je ochotna a pomuze .

E

Nejlepší zubař, jakého jsem mohla potkat. Paní doktorka je moc milá a zachránila mi zub, který jsem myslela, že musí ven. Velmi si vážím jejího přístupu. I sestřička je moc milá. Dlouho jsem ve Zlíně hledala zubaře a paní doktorka je nejlepší, co jsem mohla potkat.

Paní doktorka je vstřícná a všímá si stavu zubů. Upozornila mě dokonce na to, že bych měl podstoupit zubní hygienu, jelikož mám zubní kámen. To moje předchozí zubní lékařka (také zlínská) nebyla vůbec schopná (nebo lenivá) mi to sdělit. Dr. Cigánková také prohlíží zuby detailněji než ostatní zubařky, se kterými jsem měl zkušenosti.

Přidávám se k těm lidem, kteří nechápou zdejší negativní komentáře, já a moje rodina s ní máme jen pozitivní zkušenosti. Absolutní katastrofa byla moje bývalá zubařka, paní doktorka Cigánková rozhodně ne.

Paní doktorka je vstřícná a všímá si stavu zubů. Upozornila mě dokonce na to, že bych měl podstoupit zubní hygienu, jelikož mám zubní kámen. To moje předchozí zubní lékařka (také zlínská) nebyla vůbec schopná (nebo lenivá) mi to sdělit, natož vyčistit. Dr. Cigánková také prohlíží zuby detailněji než ostatní zubařky, se kterými jsem měl zkušenosti.

Přidávám se k těm lidem, kteří nechápou zdejší negativní komentáře, já a moje rodina s ní mám jen pozitivní zkušenosti. Absolutní katastrofa byla moje bývalá zubařka, paní doktorka Cigánková rozhodně ne.

Pani doktorka jestli si toto osloveni vubec zaslouzi je absolutni katastrofa. Pri me dnesni prohlidce kdy jsem ji pozadala o vyreseni situace s mym velmi bolestivym zubem na ktery nezabiraji ZADNA analgetika mi bylo receno ze si vymislim ze to neni pravda a opraveny my byly jine nebolestive zuby kdyz jsem ji pozadala zda mi muze dat pri vrtani vterinku cas protoze pro me dalsi diagnozy mohu dychat pouze pusou bylo mi receno neexistuje dale po me za opravu bolestiveho zubu ktery chtela opravit pouze provizorne chtela dva a pul tisice kazdopadne bolest zubu nijak nevyresila a ja do ted trpim jak pes do ordinace pani doktorky uz v zivote nevkrocim a vsechny budu lred jejim jednanim varovat

Paní doktorka je velmi necitlivá, a když jí řeknu, že vrtání mě stále bolí, řekla mi, že jsem hysterka. Kořen mi dokonce trhala za živa, protože mi ho špatně umrtvila. Je také velmi drahá, mému synovi dokonce dala bílou plombu na mléčný zub za 500kč.

Pokud se náhodou rozhodnete jít k Paní doktorce tak si to hned rozmyslete ... Pokud Vás něco bolí a potřebujete to rešit jednorázově tak to heeej ,, ale z dlouhodobého hlediska nedoporučuji. Mně osobně dělala nový zub ,, to znamená cca 5 zákroků po každé asi 800 cz ,, už jsem po patě nečekal že mi řekne Nějakou jinou cenu ,,, co pak na ceně až tak nezáleží ale je zde velké ALE ... Po 3 měsících mi ze zubu začala téct krev a zub cačal bolet ,, když jsem se lépe podíval na zub tak jsem zjistil že se zub prostě rozpadl .. Šel jsem Teda zub reklamovat ... tak jsem bez objednání šel za paní doktorkou ... jako má uvedené na dveřích .. bolestivé případ od 07-08 ..čakal jsem tam od 06:50 do 07:50 ... Myslíte že paní doktorka byla již na svém pracovišti ,, tak to těžko !!! byla tam pouze sestřička která se falošne usmívá a neví říct že doktorka ještě chrápe ..Okrem toho ta čekárna pro jednu osobu a ten mega stůl co tam je ,, mě fakt dostáva ,, nevím nač tam má stůl jako ked si lidé nemají kde sednout .. Bylo by toho mnohem víc ,,, ale to chce zkusit ..