Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Mám tři děti, k paní doktorce chodíme přes dvacet let.Vždy byla velmi milá, ochotná a profesionální.Dokonce nám pomohla, kdykoli jsme potřebovali,bez ohledu na pracovní dobu.Pokaždé nám pomohla.Kéž by každý lékař měl takový přístup a profesionalitu.I.Šolcová
Můj názor na paní doktorku je velmi kladný,jsem ze čtyř sourozenců a s paní doktorkou jsem velmi spokojená.Je to velmi milá žena,co vás vyslechne a poradí.Podle mého je to asi nejlepší doktorka u nás.Štěpánová
Velmi milá a příjemná doktorka, to samé platí o sestře. Mohu jen doporučit.
Nejlepší paní doktorka,jsme maximálně spokojeni,je naprosto profesionální a má i pochopení,jednání na vysoké úrovni,přešli jsme k ní od jiné doktorky a je to naprosto nesrovnatelné,nemám jedinou výtku.Pochobradská
DAH
K paní doktorce jsem chodil jako malý špunt od narození, stejně tak má o rok a půl mladší sestra, tedy někdy od r. 1980 do r. 2000. Z tohoto období mám jen a jen pozitivní vzpomínky, a kdybych měl hodnotit na základě vlastních dětských let, tak jedině kladně. Nyní jsem však již šťastným tatínkem dvou kluků (2 a 4 roky), se kterými ze zvyku chodíme rovněž k paní doktorce Chrobokové. Na základě vlastních rodičovských zkušeností, blízkých vztahů a konzultací s lékaři FN HK však mohu rozhodně říci, že včerejším den byl poslední v péči této paní doktorky! Bohužel se mi po několikáté potvrdil fakt, že je paní doktorka nespolehlivá, zapomnětlivá a velmi chybující, což mi ve vztahu k vlastním dětem přijde neomluvitelné a fatální. Abych byl konkrétní, jedná se o důležitá očkování a vakcinace, které byly opomenuty, špatně načasovány, nevhodně kombinovány apod.
sestakj
je to pryma doktorka
spokojená matka
Jedna z mála doktorek, co hned nepíšou antibiotika na viry. Lidi se zbláznili a pokud nedostanou antibiotika, je hned doktor špatný. Já Dr.Chrobokové tleskám, udržuje nám vlastní imunitní schopnosti a necpe dětem jen chemické berličky. Je to dnes i odvaha postavit se hlouposti a držet medicinská pravdila a za to si nechat nadávat!
Menclová
K paní doktorce chodím se třemi dětmi, nejstaršímu je 17 let. Jsem spokojená, děti se jí nebojí, je mírná a nikomu nic nevnucuje. Nemáme žádné špatné zkušenosti, naopak ...
Regina Vaculová
Nejhorčí doktorka světa.....opravdu...můj syn měl hnisavou anginu.....paní doktorka řekla že je to chřipka nabo nachlazení...tak mu napsala paralen...a můj syn ležel doma a vypocoval to...pak když mi zkolaboval...jeli sme do nemocnice a tam my řekli jak je možný že paní doktorka nepoznala hnisavou anginu...syn nakazil zbytek rodiny a marodily sme všichni doma...takže kdyby byla tag výborná jak píše Práza Mir. gtak by se tohle nestalo...je to příšera stará...měla by jít do důchodu- a nechat léčit ty mladší
Práza Mir.
Dobrý den, chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenost s paní MUDr.Vlastou Chrobokovou. Tato paní doktorka je velmi hodná a příjemná. A především si myslím, že svý profesi opravdu velmi dobře rozumí. A tudíž nemohu souhlasit s výše uvedeným názorem že paní doktorka předepisuje jen ,,Paralen" a ve frázi, že je to v jejím případě na všechno..?. To si nemyslím. Neboť jsem byl jejím pacientem od útlého dětství až do svých 21.let. A i moje sestry k ní chodily. A žádný problém s diagnostikováním případné nemoci neměla. A tady se jí opravdu musím zastat, neboť opravdu věděla co nebo jaký lék na danou nemoc předepsat. A určit vhodnou léčbu nemoci. A PAK, KDYBY JSTE SI MĚLA SAMA NAORDINOVAT LÉKY JAK UVÁDÍTE TAK SE PTÁM, V TOM PŘÍPADĚ BY JSME NEMUSELY MÍT LÉKAŘE NEBO SI MYSLÍTE, ŽE ANO?. No nevím co Vás vedlo k tak negativnímu názoru na paní doktorku. Ale od toho je názor který si každý může dovolit. V rámci slušnosti. Na závěr bych zde ještě uvedl, že na ten předchozí názor jsem musel reagovat s toho důvodu, aby si lidé nemyslely že paní doktorka nerozumí své profesi v které je již odhadem /praxe/ třicet let... A také proto, že ji znám a znám jí velice dobře a moc jí fandím.