Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Paní doktorka byla velice příjemná a milá, ale jen do doby, kdy byly děti zdravé a jednalo se o klasické prohlídky a očkování. Ale poté co má dcera onemocněla, byl přístup Mudr. Baudischové pro mě nedostatečný a přiměl mě změnit lékaře.
Paní doktorku mám moc ráda, je hodná milá, laskavá a přívětivá.
K pani doktorce mám velikou důvěru nad ničím nemávne rukou vždy je perfektní profesionál a velice milá,sestřička Hana je taky skvělá za nic bych je nevymenila.
Paní doktorka je v péči nedostižitelná, kéž bych mohla takto důvěřovat jiným lékařům.
čurdová
Mohu jen doporučit nejlepší doktorka v okolí. Nemohu si ji vynachválit chodíme k ní se třema dětma velice přívětivá, milá ahodně trpělivá .Hlavně bych jí nevyměnila za nic.
Kadlecová
Velmi spolehlivá,dlouholeté odborné zkušennosti,důsledná,dělá pro své pacienty více,než jakýkoliv jiný lékař!
Martina Lepková
Je to velmi příjemná a hlavně zkušená dětská lékařka! Se synem jsem k ní přestoupila když mu byli 4 měsíce a nyní mu je skoro 13 let! Nic nenechá náhodě a nad ničím jen tak nemávne rukou a vše pečlivě vyšetří! Jsme rádi že jí máme a neměnila bych!
k paní doktorce chodím s dětmi a jsem s ní velice spokojena,je příjemna,dobře poradí a ma mile sestřičky
chodím k ní už jen jako dorost ale jsem spokojená...nechce se mi od ní odejít
Voddičková
Skvělá, přívětivá, trpělivá odbornice!!!