Celokeramická korunka • Od 7 900 Kč
Od 7 900 Kč
Dentální hygiena
Od 1 150 Kč
Smile Centrum
Digitální opg snímek kompletního chrupu (hrazeno zp)
Smile Centrum
Digitální rtg snímek jednoho zubu (hrazeno zp)
Smile Centrum
Endodontické konzultace (hrazeno zp)
Estetická stomatologie
Od 550 Kč
Ošetření zubního kazu
Od 1 390 Kč
Smile Centrum
Preventivní prohlídka (2x ročně hrazeno zp)
Smile Centrum
Preventivní prohlídky (hrazeno zp)
Pískování zubů
Od 950 Kč
Smile Centrum
Sestavení individuálního léčebného plánu (hrazeno zp)
Smile Centrum
Strojové ošetření kořenového kanálku (za 1 kanálek)
990 Kč
Uzavření odhalených krčků zubů
1 190 Kč
Smile Centrum
Vstupní prohlídka (hrazeno zp)
Výběr vhodných pomůcek
Smile Centrum
Zubní vyšetření (hrazeno zp)
Zubní šperky
Od 1 200 Kč
Ústní kamera zdarma
Smile Centrum
Rado indyvidualně přístupuju ke každému pacientovi.
Maximálně kvalitní prace je zarukou spokojenosti mojich pacientů a zaroven i nejlepší reklamou.
Zubní lékař se specializací: záchovná stomatologie, protetika, stomatochirurgie, estetická stomatologie, dětská stomatologie.
Absolvent stomatologické fakulty (rok 2007).
Člen České Stomatologické Komory od roku 2015.
Máme smlouvy se zdravotními pojišťovnami.
Jarmila Málková
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu doktorovi Ridchenkovi za úžasnou,bezbolestnou péči.Od předchozí zubařky jsem měla chrup velice zanedbaný,pan doktor mi zuby postupně spravuje a to velice pečlivě.Diky němu už nemám fóbii ze zubaře. Pana doktora,mohu všem doporučit.Moc mu děkuji.
Simona K.
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu doktorovi Ridchenkovi za skvělé ošetření. Jsem ráda, že jsem včas objevila tohoto profesionálního zubního lékaře, který mi zuby dává do pořádku, protože moje předchozí návštěvy dětské zubní lékařky zanechaly můj chrup ve špatném stavu. Pan doktor provedl důkladné vyšetření a velmi pečlivě mi opravil kazy. S velmi milým přístupem, vše vysvětlil, ukázal a popsal. Prostředí je příjemné a moderní. Milý a ochotný je i ostatní personál. Kliniku mohu jen doporučit.
Petra Z.
Chtěla jsem i touto formou poděkovat a pochválit pana doktora..Je velice šikovný a vstřícný..Velice doporučuji.. Nic nebolí a jestli má někdo strach chodit k zubaři,tento člověk je na pravém místě.. Návštěv jsem již prodělala hodně,měla jsem špatný chrup, můžu tedy opravdu hodnotit..A opravdu kladně :-)
RŠ
Můžu opravdu doporučit. V době, kdy mě začala bolet osmička, jsem zjistila, že můj zubař skončil praxi. Zjistila jsem, že dostat se k dobrému zubaři v Praze s akutními potížemi je velký problém. Běžní zubaři se do extrakce osmiček pochopitelně nepouštějí a na stomatochirurgii vám dají termín za měsíc. Nakonec mě zachránil pan zubař Ridchenko, který mě vzal zázrakem okamžitě a zub vytrhl. V bolestech jsem už byla ráda za cokoliv. K mému velkému překvapení jsem se ocitla u zubaře, který odvedl profesionální zákrok, ale hlavně byl neskutečně milý a vlídný. Vše vysvětloval a tak i já, která mám ze zubařů hrůzu, jsem se uklidnila. Na cestu mě vybavil letáčkem, kde byla podrobně sepsána všechna doporučení, co dělat a nedělat, a kdy mám případně volat. Zdá se to jako detail, ale ve stavu v jakém odcházíte nejste schopni všechno udržet v hlavě a doma si v klidu vše přečtete. Dodatečně mi z kliniky pak zaslali erecept na léky proti bolesti, ikdyž už v ordinaci nebyl.
Gabka N.
Při návštěvě jsem byla velice příjemně překvapena milým přístupem pana doktora a ostatního personálu. Byla jsem na prevenci i se svou dcerou, která je,, bojínek', ale po návštěvě byla nadšená. Pan doktor nám trpělivě vše popsal, vysvětlil a nabídl další léčbu. Je to člověk na svém místě, profesionál. Moc děkujeme
Markéta
K panu doktorovi Ridchenkovi chodím již více než půl roku. Ke každému zubaři jsem vždy chodila s obrovským strachem, ale již po dvou návštěvách u pana doktora toto odeznělo. Velmi milý přístup, pan doktor vše vysvětlí, připraví plán na základě rentgenů, popíše na fotografiích a sdělí i informace o ceně, vzhledem k využití nadstandardních materiálů a zákroků. Dnes jsem k němu šla po dlouhé době opět s obavou, vzhledem k planované extrakci stoličky, ale musím říct, že i tento zákrok byl opravdu bezbolestný (ano je trochu nepříjemný), dostala jsem veškeré informace a rovnou chladící obklad na cestu. Mohu doporučit, pokud má někdo ze zubaře obavy a zároveň chce komplexní moderní léčbu i v případě, že potřebujete některé zuby po předchozích letech zachránit, pak doktor pro to dělá opravdu všechno. Moc děkuji.
skreckovanna
skvělý a milý profesionál, byly malé trable s rentgenem a tiskárnou, ale personál byl velice milý a omlouvili se za komplikace, takže to beru jako velmi profesionální kliniku. Probrali jsme co je potřeba abych měla zdravý chrup, domluvili se návštěvy. Určitě bych pana doktora dále doporučila.
ms.elizaveta.poloskova
Prohlidka probehla v klidu, lekar osetril vsechny zuby a navrhl plan leceni, se kterym jsem uplne spokojana a I objednal dalnejsi terminy. Ordinace je naprosto skvela, slecna na recepce jeste pred prichodem odkumonikovala se mnou termin navstevy a vsechno probehlo vcas.
Odpovědi
17 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěl bych si nechat vytrhnout zub moudrosti a kořen rozbité stoličky, mohu vědět kolik by extrakce obou zubů cca stála? Případně doporučit stomatochirurga či kliniku v Praze?
Dobrý den, většinou je to hrazene ZP. Každopadně konzultace a zhotovení OPG zdarma. S pozdravem Dr. V. Ridchenko. Smile Centrum
Dobry den.Je mozne se k vam objednat jen na jeden jediny zakrok?Nemuzu najit zubare a potrebuji jen vypladly predni dolni zub opravit.Kde se muzu obratit?
Dobrý den, ano lze to.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze