Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Suvi Matikainen
Nejlepsi pani doktorka jakou znam, vzdy prijde na kloub nemoci a to je to nejdulezitejsi, neutisuje bolest, ale leci !!!
MF
Paní doktorka je velmi pečlivá,důsledná a pacientům se věnuje naplno i po skončení ordinačních hodin.Tuto lékařku mohu všem doporučit.
pacientka G.
Nelpší doktorka široko daleko. Je velmi důsledná, nic nezanedbá! Všem vřele doporučuji!!
jarka
Nikdy nic nezanedbá vždy vás pořádně proklepne i když jde jen o prevenci.Chodila jsem po Bystřici s tchýní po jiných doktorech a zjistila že nikde není takový přístup k pacientovi jako právě u této lékařky.
Nejlepší praktický lékař ve Zlínském kraji.
velmi dobrá
Výborné!
Jsem velmi spokojená. Po hrůzách, které jsem zažila v Praze, co se týče přístupu, vybavení a prostředí ordinace, odborných znalostí, je paní doktorka Mrázková pro mě No.1! Díky, že Vás máme!
Kdo nezneužívá neschopenky a chodí k lékaři jen když mu opravdu něco je, tak paní doktorku doporučuji. Velice pečlivá, příjemná.
not comment
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti