Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Mám paní doktorku moc ráda.Byla jsem u ní přihlášená už od malička a jsem s ní naprosto spokojená i teď co k ní chodím s dítětem.Vyslechne,poradí a je velmi pečlivá.Sestřička je hodná a milá.K dětem se chová moc hezky.Paní doktorku ráda doporučuji.
Radová ml.
K této p.doktorce jsme přestoupili nedávno.Je velice milá,hodná a sestřička taktéž.Jsme velmi spokojeni.
Paní doktorka je skvělá,nemůžu si stěžovat.Byla milá i po telefonu,když jsem jí coby novopečená,vyplašená matka volala v sobotu večer na soukromý telefon domů.Je lidský přístup.I sestřička je milá.
Doporučuji. Je milá, ochotná. Poznali jsme při zástupu paní doktorky Knížkové. Obě jsou skvělé!
_M_
Dlouho u ni nikdo neceka, ma svělí přístup k dětem a správné diagnosi! Co dodat, prostě bezva a doporučuji!!
Marie
Jsme spokojený, nikdy dlouho nečekáme, je pravda, že pokud dítěti není dobře tak ho nechá doma, ale nikdy nepředepisuje antibiotika zbytečně, jen když je to optavdu potřeba, to můžu potvrdit - syn - 7 let a měl antibiotika jen 2x v případě angíny. Doporučuji.
DMG
No, nevím. Jako malá jsem jí zbožňovala. Když se mi nechtělo do školy nechala mě doma. S odstupem času na to koukám jinak. Nechtělo se mi do školy a řekla jsem jí, že mě škrábe v krku, tak mi předepsala antibiotika. Já bych k ní své dítě neposlala. Jinak jsem si na ní nemohla stěžovat.
A.
Přešli jsme k ní před 3 lety, zatím spokojenost, ochotná při osobním i telefonickém jednání, možná bych jen očekávala více informací např. k možnostem alternativní léčby. Ordinace je malá, ale čekárna příjemná a nikdy jsme dlouho nečekali.