Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
M.P
Pan Doktor je super mám s ním dobré zkušenosti je milý a zkušený. Prostor je příjemný
RVN
Neuvěřitelně arogantní chování. Nulová empatie a absence respektování osobnosti pacienta. Plánujeme přestup k jinému lékaři
Medard
Zatim jsem velimi spokojeny, vzdy pomuze. V ordinaci jsem byl iiz 2x a vzdy ochotna sestricka. Obsazenost cekarny nemohu posouudit, protoze jednou byla temer plna a podruhe zas3 nikdo, vdy jsem tam byl kolen 8h.
helabal
Pana doktora mám ráda. Vždy mi poradí, pomůže, nic nenechává náhodě a pokud se mu něco nezdá pošle mě na příslušná vyšetření. Rád si zavtipkuje a umí odlehčit situaci. Jako velké plus musím říct, že v čekárně nikdy nečekám moc dlouho.
Mé pocity a zkušenosti s panem doktorem jsou rozporuplné.
Bývá většinou příjemný, ochotný vyhovět, poslat na příslušná vyšetření. Rád si i poklábosí.
Jindy umí být hrubý. Například když nedokáže pochopit, že nemocný člověk není schopný se dopravit k lékaři hned ten den, když je stěží schopný dojít na wc a ještě nemá žádný dopravní prostředek, který by ho k němu zavezl a přímo se ohradí na pacienta, či jeho příbuzného. Toto mi bohužel dojem z pana doktora hodně kazí :(