Zubní ordinace
Staropramenná 397/4, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Staropramenná 397/4, Praha

Zubní ordinace

I
Umístění: Zubní ordinace Jiný

Naprosto dokonalý a profesionální přístup celého týmu. Zubní lékař i jeho kolegyně, ke kterým se prostě budete těšit na příští návštěvu. Skvělé vybavení, neuvěřitelně lidský, vtipný, vstřícný i po celém dni práce na chrupu těch šťastlivců před Vámi... Vše krásně a srozumitelně vysvětlí před i po ošetření.. V průběhu několikahodinového ošetření se i při svém soustředění na práci nezapomíná zajímat o vaše pohodlí...

Hodiny strávené s ním a jeho mikroskopem při mých (několika) endodonciích byste s ním a jeho týmem úplně v klidu a rádi trávili znovu a znovu.

PS. A na WC mají i věšák na kabelku. Jeho hudební vkus, kterým vám ošetření ještě více zpříjemní, už je jen nad rámec pětihvězdičkového hodnocení.

N

Je to velmi dobrý lékař jak pro děti, tak pro dospělé. Pan doktor mne zbavil panické hrůzy ze zubaře. Vždy jsem měla panický strach, když jsme věděla, že jdu k zubaři, ale co jsem začala chodit k panu doktorovi Růžičkovi, tak strach zmizel. Vůbec mne to nebolelo a až tam půjdu příště, tak už beze strachu. Vřele ho doporučuji.

Je super pro dospělé i dětské pacienty, rozhodně doporučuji