jon.boss
Připadá mi, že paní doktorka lěčbu fixními rovnátky záměrně prodlužuje aby inkasovala penize od pojištovny!! Začali se mi kazit zuby a paní doktorka místo aby mi aparát sundala a poslala mě na vyspravení kazů, tak mi aparat nechala a zuby se mi zkazili uplně!!! Takže kdo chce mít sice rovné, ale zkažené zuby, tak paní doktorka je na tohle specialista!!!!
Markéta
K paní doktorce jsem na rovnátka chodila neuvěřitelných 12 let, a bez nejmenší známky úspěchu. V ordinaci jsem strávila vždy v průměru 30 sekund a oblíbené slovo paní doktorky znělo "dobrý". Naopak mi spíše přitížila. Když jsem naopak přešla jinam, v ordinaci jsem byla vždy cca 1 hodinu a výsledky byly vidět již po týdnech. Kromě toho neznám jediného člověka, který k ní kdy chodil, že by měl hezky srovnané zuby. Takže pokud chcete opravdu srovnat zuby, navštivte jiného zubaře/ku.
Myslím že ti co si stěžují by se měli zamyslet do jaké míry se na neúspěchu léčby podíleli - pokud neberete doporučení lékaře vážně a zanedbáváte péči/nošení aparátku/komunikaci s lékařem, nemůžete se divit jestli se něco nepodaří. K paní doktorce jsem chodila léta a nejenže mi plomby od ní držely roky a roky, zuby mi vyrovnala krásně, dodnes dostávám komplimenty a lidi se mě ptají kterého mám zubaře. Navíc paní doktorka je velice profesionální a nejen to, pokud se bojíte zubaře, její příjemný a klidný přístup k pacientům vás zbaví strachu.
Nejsem stejného názoru, jako prozatím hodnotící pacienti. Paní doktorku znám osobně a vím, že se jedná o velmi pečlivého lékaře s profesionálním vztahem ke svému " řemeslu ". Myslím si a jsem o tom vlastně přesvědčen, že není vždy chyba na straně lékaře, ale je to v mnoha případech i zlehčování a podceňování rad, které nám lékař udílí při léčebném procesu.Je potom samozřejmostí, že se dílo nezdaří a dochází k neobjektivnímu hodnocení práce lékaře, ale samozřejmě, že nelze vyloučit i v řadě případů špatný postup ze strany lékaře, ale to musí hodnotit pouze odborník se znalostí věci. Dle mého jsou některá hodnocení velmi zavádějící a vůbec nehodnotí faktický průběh léčby, ale určitý vztek na lékaře a možná i na sebe samotného. Myslím si, že zde by mezi pacientem a lékařem měl být takový vztah, který by se dal vyjádřit slovy " zůstaň člověk, člověku člověkem "
nemohu souhlasit s tvrzením, že paní doktorka je na základní škoní povinnou prohlídku dobrá i tu totiž zanedbá. Chodila jsem k ní právě a základní škole kde jsem si kvůli tím potom prošla peklem, zubní kazy vrtala nedostatečně a ze všech možných vytahovala nervy... zkončilo to tak, že se mi zuby začaly kazit zevnitř - o některé jsem velmi bolestivě přišla a léčba byla a ještě bude dost nákladná! jeden zub mi odešel kvůli nevčasném zalití kanálku, jinak zub zčerná... paní zubařka zrovna měla naobjednáno a tak mi zub zčernal, úplně bez důvodu jsem tak přišla o horní 2 zub a to tak stálo pěkných pár peněz... tímto za všechno moc díky!
Jeník
Šel jsem tam jen kvůli nasazovacímu aparátu. Chodil na kontroly asi rok, aparátek zbrousila až tak, že se nedotýkal zubů. I ve chvíli, kdy jsem jej přestal nosit se zuby zlepšovaly. Po roce léčení žádný posun a to šlo jen asi o milimetr.
Na základní povinnou školní prohlídku dobrá, bohužel v oblasti ortodoncie velmi slabá.