Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Marie
Nejlepší zubní lékařka co znám. Milá, hodná a pečlivá. Odnaučila mne bát se zubaře. I sestřička je skvělá. Moc ráda sem chodím. A dekuji!!!
Jana Herz.
Paní doktorka se o mé zuby stará přes 20 let. Špičková práce. Špičková empatie. Osobnost stabilní, vytrvalá, spolehlivá a profesionální nad rámec jako lékař i člověk. Lékařka za kterou se člověk těší pro super pozitivismus. V Zubařském rozhraní jednoduše "perla" :)
K paní doktorce chodíme celá rodina již téměř čtvrt stoleti, jsme neskutečně spokojeni. Příjemná, ochotná, zodpovědná.
Bez čekání, do ordinace bere přesně na objednanou hodinu.
Sarka
Velmi dobrá a schopná zubařka, milá, rychlá a málo bolestná, a to jsem u ní podstoupila vytrhnutí všech osmiček a jeden úmělý zub:)
Kačí
Velmi ochotná, milá, chápavá paní zubařka i sestřička. Chodíme k ní celá rodina a zuby jen zachraňuje. Jsme paní doktorce velmi vděční a jsme rádi jejími pacienty. Moc děkujeme.
Nina Jelínková
Nejlepší zubní lékařka, co znám. Ochotná, pečlivá, citlivá a velice šikovná. pracuje s velkým nasazením a láskou k lidem. První, u které jsem měla pocit, že se o pacienta upřímně zajímá, pozorně mu naslouchá a hledá co nejoptimálnější individuální řešení na jeho problémy. Jsem její pacientkou již léta, i s celou svojí rodinou. Je velice profesionální, schopná, poctivá, pečlivá, zodpovědná, vstřícná a empatická. Vždy se snaží vyjít maximálně vstříc. Opravdu skvělá a až nadstandardní vynikající péče! Kdyby byli všichni lékaři stejní, byla by radost stonat. Kdybych mohla, dám 10 hvězdiček.
Víťa
Úžasná doktorka. Milá a šikovná. Chodíme k ní celá rodina, už léta a odnaučila nás bát se zubaře. Díky.
Josef Maloun
Doc.Ing. J.Maloun, CSc.
23.ledna 2014
MUDr. Strnadová poskytuje kvalitní zubní ošetření v širokém spektru stomatologických výkonů. Postupuje velice šetrně se snahou minimalizovat nevyhnutelnou bolestivost některých zákroků. Moje vyjádření podporuje vlastní zkušenost pacienta, který je v plné péči paní doktorky již téměř 20 let.
skopikovali
Nejlepší zubní lékařka, jakou jsem kdy měla. Je velmi citlivá, pacientovi vše vysvětlí a jako bonus k tomu, netahá z lidí peníze.
RadioActive
Nejlepší zubní specialista,ikdyž přiznávám že to semnou taky nemá lehký,dělám v dopravě takže dostkrát sem už naplanovanej zubní servis rušil a nebo na mě počkala,nebýt p.Strnadový tak mam ze zubů vrakoviště,ale její péče je na dnešní dobu úplně vyjimečná. Děkuju
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze