Jaromír Kolář
Chodil jsem k ní jako dítě, nyní jsem se vrátil i jako dospělí. Nedám na ní dopustit :) Nedovedu si představit jiného zubního lékaře .
Eliska Černá
Paní doktorka Podzimková je nejlepší zubařka co znám profesionál každým coulem zuby od ní mne přežijí a jsem moc ráda že mám tu čest být její pacientkou. DĚKUJI PANÍ DOKTORKO.
Kristýna
S paní zubařkou jsem velice spokojená. Je milá, pomůže, ochotná. A má kvalitní přístup ke své práci, čistota a preciznost. Vřele doporučuji.
kryštof
MUDr.Podzimková, to je Nejlepší třída přes zuby,bolest není,rychlost dokonalá,čistá práce, je radost jít k zubařovi :) Je božská ;) :D.
DOktorka, která se vždy snaží macimálně vyjít vstříc. Výborný přístup k pacientům!
Se službou paní Podzimkové jsem velmi spokojená. Příjemná a snaží se, aby zákrok byl vždy co nejméně bolestivý.
Velmi ochotná, pečlivá a příjemná paní zubařka... S jejími službami mám (bohužel) botahé zkušenosti, na štěstí mi paní zubařka pomohla maximálně, jak bylo v jejích silách.
Výborný, profesionální a pečlivý přístup.
Mohu jen doporučit!
kont
je super
paní doktorka je velmi pečlivá a ochotná,vždy jsem byla ošetřena s ochotou.
Bartáková