Jana
Vynikající lékařka, kterou jsem měla tu čest poznat. Má velice milý a citlivý přístup, pacienta poslouchá a důvěřuje mu, profesionální a zároveň velmi laskavá. Sestřička je moc milá a hodná, když je problém v telefonu mě nikdy neodbyde a snaží se rychle pomoci!! Je to skvělý tým, který moc doporučuji!!!
MarineM
Přešla jsem k paní doktorce cca před 2 lety - nebyla jsem spokojená se svojí zubařkou a to co jsme hned při první návštěvě zjistili tak byla hrůza a děs.... Zjistili jsme že pod všema plombama jsou rozsáhlé kazy a vše se musí předělat - podle mojí bývalé zubařky bylo vše OK a vše řešila jen amalgamem i když jsem ji žádala aby použila něco jiného že si připlatím pokud to pomůže a vydrží to déle..... Je pravda že nynější léčba je dražší, ale zuby hned na první pohled vypadají mnohem lépe a jsem moc spokojená.... Sestřička je také vždy milá a příjemná, nikdy jsem s ní neměla sebemenší problém, a pokud jednou příjemná nebyla tak možná měla nějaké trápení a je také jenom člověk a to my pacienti bychom mohli pochopit..... K paní doktorce chodí i moje dcera, která do té doby měla z mojí bývalé (té stejné) zubařky hrůzu - párkrát jí násilím rozevírala čelisti, tak nyní vše zvládá skvěle a přestala se bát, i moje mladší děti.... Takže všem jen doporučuji :-)
jatyana
Úžasná zubařka, která dala dohromady zuby celé mojí rodině po předchozím zubaři. Ano, stojí to nějakou korunu, ale jsem si jistá, že ví co dělá a proč to dělá - vždy mi vše vysvětlí a nabídne řešení. Můžu jedině doporučit, výborná odbornice s lidským a milým přístupem. Sestřičky se také musím zastat, vždy je velmi příjemná a ochotná.
David
Zubařka průměrná s nadprůměrnými cenami.
zanika
Paní doktorka je taková, jak ji zde všichni popsali, ale chci se zastat i sestřičky. Je velmi příjemná, ochotná, milá, jak do telefonu tak osobně. Pochybuji, že by se dokázala přetvařovat a byla taková jen k jedné pacientce. A proč zrovna ke mě, že? :-)
Velice pečliva a spolehliva stomatolozka.
Paní doktorka je moc milá a příjemná. Čekací doby jsou sice delší, ale za kvalitu péče to stojí. A nevím jaké zkušenosti má paní, která plula špínu na sestřičku, ale jí si ji nemůžu vynachválit. Evidentně zvládá své řemeslo a má velmi pěkný přístup k lidem. Kdykoliv mě něco trápilo, atk mě ochotně a s úsměvem objenala.
Musím jen souhlasit se vším,co je tu psáno. Po všech stránkách super.
Nischa
Paní doktorka je opravdu skvělá, je ochotná, neuvěřitelně milá, vše vám vysvětlí, jediné co musím vytknout jsou čekací doby. Jinak všem doporučuji!
Vynikající lékařka! Velice pečlivá, s citlivým přístupem a dokonale to umí i s malými dětmi. Díky ní se moje dvouletá i osmiletá dcera nebojí zubaře! A že mají obě se zoubky problémů dost. Rozhodně ji všem doporučuji!