Zobrazit ostatní profily internistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ekg - elektrokardiografie
Interní konzultace
Měření krevního tlaku
Interní oddělení, Kroměřížská nemocnice
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Vladimíra Junášková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
22 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
prosím o radu. Dva dny v týdnu beru na odvodnění Furon 40mg dvakrát týdně. Otoky nemám. Pravidelně denně beru Concor 5mg, Ramipril 2,5mg, Warfarin 5mg na arytmii. Několik hodin po Furonu mám nízký TK až k 100/50 a motá se mi hlava při vstávání z klidu na židli. Otázka: Mám ve dnech kdy beru Furon a více močím, více pít? Mám pít čistou nebo minerální vodu?
Děkuji
Dobrý den, dávkování Furonu 2x týdně 40mg mi připadá nelogické. Přijatelnější a racionálnější by bylo pro Vás užívat Furon 40mg 1/2 tbl ob den a redukovat Ramipril 2,5 na 1/2tbl denně. A nejdůležitější otázka, zda Furon vůbec potřebujete - konzultujte se svým lékařem, který Vám Furon do terapie zavedl.
Dobrý den, prosím, co je pravdy na tom, že glukosamin sulfát a … podporuje množení a růst borélií?
předem děkuji, HC
Ano, glukosamin je nutný pro růst borrelií in vitro (kultivační test v umělém růstovém prostředí.) Zdy by měl vliv na Borreliovou infekci, nebylo prozatím zjištěno.