Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lu
Paní doktorka akorát prosazuje antikoncepci a i lidem co mají špatnou srážlivost krve!Navštívila jsem novou gynekoložku jelikož jsem začala pochybovat o tom,že jsem v pořádku a ta mi objevila 2 cysty,jedna z nich má 7x5cm.Chodila jsem ročně na kontroly a pokaždé mi bylo řečeno,že jsem v pořádku!!!Hlavně,že cpe každému tu antikoncepci,měla by se soustředit na monitor.
LZ
K paní doktorce jsem šla na záskok mého lékaře. Nejdřív mi vynadala jak to že neberu antikoncepci, že půjdu na kyretáž. Ona že brala do 65, je jí 73. Řekla jsem že nic brát nebudu, ona odpověděla že budu už jen rychle stárnout a tloustnout! Že příroda je zlá, že jsem měla být ve 40 letech mrtvá, že už mě příroda nepotřebuje (mám doma 3 děti). V tomto duchu pokračovala a já tam byla pouze na prevenci, nic jsem nepotřebovala a odcházela jsem s brekem. Nikdy více!
L.K.
Také se přidám se svou zkušeností.
U paní doktorky jsem byla poprvé, už po několika minutách jsem byla zašlapána do země.
-Jak dlouho jste kojila (2 roky) "cože? velká chyba. Gratuluji zadělala jste dceři na rovnátka"
- berete antikoncepci (ne, nechci). "Chcete otěhotnět? (Ne) tak proč ji neberete. Velká chyba.
- na křesle se mě ptala, jestli to jméno píše správné, tak jí říkám, že asi ano, ale že to moc dobře nevidím. Tak na mě zase nastoupila, že mám jít na oční, že bych to měla vidět.
- jsem hloupá, když nevím, že se ruší rodná čísla, že to je v každých zprávách (řekla jsem že nemám televizi)
- nakonec jsem se ani neodvážila zeptat na svůj problém, který jsem chtěla vyřešit, protože další negativní smršť bych už asi neustála.
Takže příště i kdyby hořelo, k téhle předpotopní doktorce vážně ne.
anna
Vyhněte se tomuto člověku velkým obloukem, jako by zůstala v padesátých letech minulého století. Nutila mě do hormonální antikoncepce, že ona je na antikoncepci do svých šedesáti a je v pořádku. Že se svými ovulačními bolestmi nemůžu nic dělat a že si mám zvyknout. Odmítla mi napsat i silnější prášky na bolest, že prý mi můžou odumřít játra. Jestli docházíte na Zbraslav do ambulance GYNERA, ujistěte se že nejsete objednaní k ní. Kdokoliv z ambulance bude lepší volba než ona. Nechápu, že někdo takový může mít lékařský diplom. Po asi pěti minutách v její ordinaci se mi chtělo plakat, a to se považuji za velmi asertivního člověka. Rozhodně není queer ani trans friendly.
KH
Take se bohužel přidávám k negativnimu hodnocení a po dnesni návštěvě silne zvazuji výměnu gynekologa. Tak nějak jsem doposud ignorovala při každé návštěvě to jak me pani doktorka neustale napominala, ze lezu na křeslo uplne špatně, ze se ji tam rozplacnu a ze me pak jeste bude muset ošetřovat, ze snad za tu dobu co tam chodim bych si to uz mohla zapamatovat a naucit se to, pri kazde navsteve mi take nezapomnela zhodnotit muj delozni cipek, a to tak, ze je ve velice spatnem stavu a zdali kourim, ja ji pokazde odpovedela ze nekourim a pani doktorka na to ze urcite lzu ze ten cipek na to nevypada (cely zivot jsem nekurak), jednou se dokonce ujala role vysetrovatele a ze mi teda jako bude verit ze nekourim ale nekdo proste doma musi kourit a kdyz jsem odpovedela ze doma jsou vsichni nekuraci tak se nenechala odradit a pokracovala v badani dal, ze proste nekdo kourit v nasi rodine musi, tak jsem rekla ze je babicka kurak a na to pani doktorka odvetila at za ni teda zajdu a podekuju ji za to ze mi uplne znicila delozni cipek. Kdyz jsem za ni prisla s tim ze krvacim i mimo cyklus, tak mi na to rekla zdalipak jsem zareagovala spravne na zmenu casu, a ze je to moje chyba ze si to mam hlídat. Dnes jsem za ni prisla s tim, ze bych si přála vysadit antikoncepci, zeptala se mne zdalipak chci jako otehotnet a na to jsem ji odpovedela ze ne, jen ze uz ji nechci brat, ze se mi nelibi ta neprirozenost ze je to moje telo umele ovladane hormonama na to pani doktorka malem vyskocila z kuze a zacala na me kricet zdalipak jsem normalni, ze tohle si ona neveme na svedomi ze ona tu moji konkretni antikoncepci brala az do 65 lez a at se na ni podivam jak je v poradku, pak mi teda hruzne vylicila co vsechno me postihne, ze ji budu muset podepsat papir ze me poucila ze si tohle neveme na triko, nejak v mezi reci mi uniklo ze pouzivam menstruacni kalisek, to nasledovala dalsi prednaska co vsechno se mi stane ze zrovna nedavno tu meli pani ktere to roztrhlo delohu.....
Jahodovej S.
s paní doktorkou Grubauerovou nemám dobré zkušenosti. Vůbec se nedivím, že je zde tolik negativních komentářů. Paní doktorka se chovala při každé mé návštěvě velmi hrubě a neprofesionálně.
Např.
1.) Nejprve jsem nebrala antikoncepci, protože jsem při užívání měla zdravotní problémy. Paní doktorka je zastánce hormonální antikoncepce a jak ona sama říká - ženské, které neberou antikoncepci jsou hloupé.
2.) Když jsem začala brát antikoncepci a paní doktorka se mě ptala, zda mám stále ty problémy a já odpověděla, že ano. Dostala jsem přednášku o tom, že nemám kouřit a že si za to teda můžu sama. Problém je v tom, že já nekouřím. Na to paní doktorka měla samozřejmě odpověď. Stejně si za to můžu sama, protože navštěvuji zakouřená místa a diskotéky.
3.) Problém byl i v tom, že jsem špatně sedala na lehátko.
Prý jsme my ženské v Čechách hloupé a ona se těší až odcestuje do zahraničí. Takže přeji paní doktorce hodně štěstí, protože pro nás české ženy by to byl velký přínos. :)
cerstvekiwi
Paní doktorku nedoporucuji a to z techto duvodu: Nelibilo se mi chovani pani doktorky- styl: vy nic nevite, problem je ze neberete antikoncepci, kvuli tomu mate i vytok, utocive otazky typu:ze jsem urcite kurak(a to jsem a byla jsem vzdy nekurak).Jeste den po vysetreni jsem krvacela(coz bych vse dokazala pochopit,kdYby vam to ten clovek rekl a byl mily).Jsem studentka mediciny a rozhodne z toho mam hodne spatny zazitek. Treba za to pani doktorka nemuze a mela tezky zivot, ale ja uz k ni rozhodne nepujdu.
Marcela
Paní doktorku Grubauerovou rozhodně nedoporučuji - na prohlídce jsem u ní byla asi 3krát a stačilo. Chvíli mi trvalo, než jsem se odhodlala změnit lékaře, ale dobře jsem udělala. Opakovaně jsem se na ni obracela s jistými gynekologickými problémy, ale jedinou odpovědí mi bylo, že za všechno si můžu sama, protože antikoncepci neužívám ve stejnou hodinu (což ani není pravda). Odpověd': ,,Nejste lékařka, tak do toho nemluvte." mi také přijde naprosto neadekvátní. Jde o jednu z nejhroších lékařek, s kterou jsem se kdy setkala.
Pani doktorka byla jako zaskok meho lekare..ještě nyní jsem z návštěvy v šoku..!! Nejdriv otevru dvere a ona zacne pistet..antikoncepci nesmite ani o hodinu posunout..!! to je spatne..!! a ja zmatene koukam a rikam..dobre, ale proc mi to rikate..? Az budete mit spineni, tak si na me vzpomenete..!! Vůbec jsem nechápala o co jde..žádný takový problém nemám. Začala křičet dále: v cem perete..?! Ja: v pracce? Ona: na to se vas neptam, v jakym prasku! Ja: asi woolite? Ona: Ariel zabiji..!! to nevyzdimete..!! minuly tyden tady pani vezli kvuli arielu do nemocnice..!! Ja: aha dobre, Ona: ted tu byla pani s tifusem, to nikdy nevite kde neco chytnete..!! V tu chvíli jsem myslela že půjdu okamžitě pryč. Paní je naprosto zmatená a neprofesionální, vůbec nechápu jak může takovýto člověk pracovat v lékařství.
Tereza Sudíková
K paní doktorce jsem si vypěstovala dokonalý odpor. Za všechno vynadala, cokoli bylo špatně. Zavolat bylo špatně ("zrovna mám pauzu", "zrovna mi tu krvácí pacientka..." tak to neber, hergot), osobně si dojít bylo taky špatně. Na všechno měla připravenou historku o tom, jak kvůli tomu můžu umřít a že zrovna minulý týden jí přesně na to umřela pacientka. Na cokoli, jí tam snad umírali lidi denně. Ani milá sestřička to nezachránila.
Jsem opravdu ráda, že mám konečně pořádnou doktorku, k paní Grubauerové bych už ani nepáchla.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze