Tomek Jan
Velmi výborná lékařka . Já mám opravdu ze stomatologu strach , nebyl jsem na prev. prohlidkach 4 roky jen kvuli strachu , pak mě ale bolavy zoubek donutil navštívit Paní Doktorku . Musím řict vyborně mi zub ošetřila , a svým příjemným vystupovaním a lidským přistupem naprosto muj strach odehnala doporučují . Abych to shrnul vyborná lékařka , vyborný a sympatický člověk . Vím o čem mluvím chodil jsem k ní ještě jako školou povinný .Sestřička , také velice sympatická.
Bartoň David
Výborná zubařka...ochotná,pečlivá,trpělivá.Profesionální a lidský přístup..který je pro pacienty důležitý.Sestřička Lenka příjemná,hodná.
Hanka
S paní doktorkou jsem moc spokojena. Překvapuje mě, jak moc se u jiných stomatologů platí. Paní doktorko, děkuji.
Tereza Rolková
jo,paní doktorka to je zlatá dušička.Umí se vcítit do pocitu druhých a dokáže uklidnit při strachu.Kdykoliv pacientovi proti bolesti da injekci narozdil od NĚKTERYCH stomatologu.Rozhodně nechci měnit za jiného stomatologa:-)
Zubařka jak má být umí zpravit cokoliv a zuby jsou jako nove a nerozpoznatelne od jiných.
Jana Černá
S paní stomatoložkou mají mé dvě dcery jen ty nejlepší zkušenosti. Je to profesionálka s lidským přístupem. I když některé zákroky jsou bolestivé, dcery to díky lékařčinému přístupu zvládají bez stresu. Doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Novém Jičíně
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně