Doc. MUDr. Vladimír Zbořil, Csc

Gastroenterolog Více

Kontaktní údaje

Fakultní nemocnice Brno
Jihlavská 20, Brno

Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolí

Umístění: Fakultní nemocnice Brno • Jiný

Doc. MUDr. Vladimír Zbořil, nejlepší lékař co znám. Vše podrobně a citlivě vysvětlí, poradí a neodbyde pacienta. Léčím se u něj dlouhodobě a tímto mu chci za vše poděkovat .

Umístění: jiné místo • Jiný

Nikdy jsem se nesetkala s tak milým panem doktorem . Vše krásne vysvětlil i manželovi v anglickém jazyce . V jeho přítomnosti se člověk citi v klidu i když jej čeká nepříjemné vyšetření . Které mimochodem oproti jiným místům bylo dokonce bezbolestne !
Více takových lékařů , je vidět , ze pan docent praci miluje .
Sestřičky taktéž v Gastrohelp velice mile !
Moc děkujeme P. Johnson

R
Umístění: Fakultní nemocnice Brno • Jiný

Pan Doc. Zbořil je nejlepší doktor jakého jsem si mohla při své diagnóze MC přát. Je to špička špiček ! Hodně se mi ulevilo co se týče zdravotních problémů. Má úžasný a vřelý přístup k pacientovi, vše mi bylo vždy srozumitelně vysvětleno a jde vidět , že mu žádný pacient není lhostejný. Jsem neskutečně vděčná a vždy budu, že jsem v péči pana docenta. Je to úžasný člověk!

Všichni, kdo známe pana docenta se shodneme na jednom. Erudovaný specialista, jemuž není dle mého soudu v tomto oboru rovno. Člověk jehož přístup je tak lidský, že uvažujeme, zda v dnešní době je toto možné. Ano, možné to je! O to více si jej vážíme jako odborníka i člověka. Děkuji Vám pane docent za nás všechny, kterým pomáháte. Hodnocení velmi dobrý neodpovídá stupnici, vynikající by bylo příhodnější. Zdraví V. Pospíšil

Vynikající odborník s jedinečným, velmi citlivým, přístupem k pacientovi. Kéž by takových lékařů bylo více!

do brna jezdím 6 let s crohnem a doufám,že ještě dlouho jezdit budu.vážený pane docente a celé igk b děkuji za úžasnou péči.opava

Profesionál,jemuž není rovno.
Lidský přístup a nepřeberná zkušenost.

Je to opravdový odborník a rozumí své práci.Neznám lepšího.

Léčím se u pana docenta zatím krátkou dobu a jsem jeho léčením a přístupem velmi spokojená.Myslím si,že je to jeden z nejlepších lékařů s kterým jsem se kdy setkala.

Pan docent Zbořil je úctyhodný člověk, skvělý odborník a je na něm vidět, jaký zájem má na tom aby pacienty lěčil, pomohl jim, aby fungovala celá klinika, nedokáži si představit většího profesionála než je on. V práci nefunguje na 100 procent, ale nejméně na 200. Bez něj a jeho vedení by snad neměla léčba smysl.
Je vidět, že svou práci dělá srdcem a věnuje tomu nadmíru času. Jsem mu velmi vděčný za vše.