Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana
Všem doporučuji! Je to výborný, milý gynekolog, který rozumí tomu co dělá a vždy vše s ochotou vysvětlí.
Vendulka Crhová
Podstoupila jsem u pana doktora Špičky v jeho soukromém zařízení placený zákrok - operaci děložního čípku.Ráno jsem přijela a odpoledne jsem byla propuštěna do domácího léčení.Musím všem kteří se o mne starali moc poděkovat.
Úžasný přístup pana doktora,veškeré podrobné vysvětlení celého zákroku,zájem i po operaci,naprosto skvělá sestřička která se o mne starala s nádherným lidským přístupem a příjemné prostředí . Jsem moc ráda že jsem si mohla zvolit a všem ženám doporučuji :)
Pana doktora všem vřele doporučuji. Výborný specialista a operatér, který neváhá ošetřit pacientku v případě potřeby i v neděli v noci.
Dojíždím za panem doktorem z Kadaně,kde kdysi bylo jeho působiště.Je to odborník a skvělý lékař.Všem doporučuji Denisa
zachránil mi mamku a já si na jeho péči také nikdy nemohla stěžovat. příjemný doktor, příjemné prostředí.
Moje maminka chtěla mít před několika lety miminko. Její předešlý lékař si nevěděl rady, proč stále nemůže otěhotnět. Pak byl mamince doporučen Mudr. Říha a díky němu teď mám 12 letého bratra.
Pan MUDr. Špička je skvělý doktor, své práci rozumí.
Velmi příjemný člověk, vždy dokáže poradit a pomoci.
Jsem s jeho péčí naprosto spokojená. Mohu jej všem doporučit.
Jája
Velmi příjemný, ochotný a naprostý odborník. S jakýmkoliv problémem poradí, pomůže a vše názorně vysvětlí. Po mimoděložním těhotenství mi velmi pomohl,jak odborně, tak psychicky. Rozhodně doporučuji.
Veronika D.
Já jsem s ním též byla velmi spokojená. Před sedmi a půl lety sehráli ještě s kolegou Majerem a jejich týmem výbornou souhru a nám se narodila zdravá a nádherná dvojčata. Odbornost, přístup - vše bylo výborné.
Blanka
Pan Dr. Špička je nejlepší gynekolog, kterého má rodina zažila. Jezdíme za ním a ž z Prahy již několik let. Máme zkušenosti pouze s gynekologií. Vždy vyléčí co potřebujeme a věnuje se s nadmírou pacientkám.