Poskytuji komplexní stomatologickou péče. Mým cílem je nabídnout pacientům nadstandardní ale při tom dostupnou péči ,bezbolestné ošetření a osobní přístup. Jsem specialista v oboru estetické, záchovné, protetické stomatologie, endodoncie, implantologie. Při své práci využívám moderní přistroje jako lupové brýle, mikroskop, strojovou endodoncii.

Bělení zubů • Od 4 900 Kč

Běžný termín

Celokeramická korunka od • 8 000 Kč +7 Více

Chirurgická extrakce osmiček od • 2 500 Kč

Estetická fazeta od • 9 500 Kč

Fotokompozitní výplň • Od 1 350 Kč

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 1 600 Kč

2 000 Kč

14 200 Kč

E

Vyborny lékař, jsem velice spokojena a doporucuju! Pan doktor si získal mou důvěru, je velice přívětivý a ke každému najde individuální přístup.

Musím říct, že jsem byla velice překvapena milým a lidským přístupem pana doktora i sestřiček. Již při vstupní prohlídce byl jejich přístup ke mně i našim dětem velice přívětivý. U předchozích stomatologů jsem nikdy nezažila takovou péči jako zde. Vstupní prohlídka obsahovala rtg obou čelistí, po té v ordinaci místní rentgeny u zubů, které se panu doktorovi nelíbili a kontrolu mezizubních prostor kamerou. Následně bylo domluveno ošetření dvou zubů. To proběhlo o týden později a k mému údivu naprosto bezbolestně, anestézie je zde samozřejmostí. Moje obavy z bolesti byli naprosto bezpředmětné, pan doktor si získal mou důvěru. Děkuji.