Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Vaclav H.
Super není co napsat vše jak má být pozitivní přístup s rozvahou a odbornosti . K panu doktorovi chodíme už s druhým dítětem a není důvod přemýšlet po přestěhování do Stodulek o jakékoliv změně, raději budu dojíždět přes celou Prahu ale neměnil bych.
Pavlina P.
Příjemný, starší pán, pohodář. Nic nehrotí,ale přitom je důsledný.
Děti ho maj rádi a myslím, že ho i po tolika letech ta práce aspon trochu baví.
arash.120
Ahoj chtěla bych moc poděkovat panu doktorovi že mi poradí a vše vysvětlí děti ho mají rádi a já jsem k němu taky chodila jako malá takže vím že mi pomůže a poradí má moc dobré vychování a vždycky mě rozesměje moc děkuju .Zuzana a 3 kluci.honza,Olda a Zdeněk
Tomáš
MUDr Škudera je výborný lékař,k dětem ma bezva přístup.Vždy mi všechno vysvětlil.
Pane doktore děkuji za Váš příkladný přístup k dětem i rodičům.
cubov
Mám dvě dcery 3 a 7 let a za panem MUDr. Škuderou dojíždím ze Žižkova, je to výborný lékař, skvělý diagnostik s vynikajícícm vztahem k dětem. Velmi důležité je to, že zbytečně nezatěžuje děti častým podáváním antibiotik, jejich nasazení vždy pečlivě zvažuje. Pro rodiče je velmi důležité, aby si s lékařem rozuměli nejen v odborné stránce, ale i lidsky a to zde platí na 100%.
Moc děkuji za vzornou péči.
Kocurek Tomáš
Dagmar.k
Dobrý den všem, kladu si otázku, jak je možné, že má pan doktor Škudera jen pozitivní ohlasy. Nikdy jsem sem názor napsala, ale protože toto hodnocení bylo jedním z důvodu proč jsme pana doktora zvolili jako pediatra pro naše syna, považuji za povinnost napsat svůj velice negativní názor, navíc podložený jinými lékaři: narodil se nám syn, zapsali jsme ho do evidence pana doktora. Sice mě zarazilo, že pravidelným prohlídkami (poradna pro miminka) není věnována péče typu - měření dítěte (prý měřit doma, neb děti jsou živé a moc se hýbou...), měření obvodu hlavičky (na dotaz mi bylo řečeno, že se měří až v půl roce) apod., ale říkala jsem si, že pan doktor má prostě jiný přístup a není taková pečlivka. Nevyplňoval ani zdravotní průkazku (na dotaz odpověděl, že by nedělal nic jiného a že nám "ty váhy" pak vypíše). Už to ve mě začínalo hlodat, ale syn neměl problémy tak jsem to - bohužel - nechávala být. Pak přišel den, kdy syn v pěti měsících začal bohužel kašlat, rýma . Nic děsivého (nejsem žádná bio matka, ani hysterka), ale přeci jen u miminka nutno pohlídat. Pana doktora jsem volala pro konzulatci. Domluveno, můj postup potvrzeno, kdyby horšilo ozvat se znovu. Tak se stalo a naposledy jsme se díky tomu ocitli u pana doktora. Shrnu to - špatná indikace léku (pro miminko nevhodné, 96% ethanolu), špatný poslek (pouze v leže, nikoli svisle u mě v náruči) - výměna pediatra a ejhle - pan doktor nám do očkovacího průkazu nevlepil čísla vakcín (bohužel jsem netušila, že se toto dnes dělá), pan doktor synovi nenepsal na kašel vhodný lék (rachot byl už na průduškách) a navíc - při jedné z návštěv poradny jsem se ptala, zda je normální, že jedno žebro synka "leze" více ven, je hodně znatelné - odpověd byla, že se to srovná srůstem. Hm... bohužel až naše nová lékařka nás poslala na neurologii, odkud jsme putovali na rehabilitace - cvičíme Vojtovku. Co dodat.
gabíci
pana doktora škuderu musím jen chválit, nestraší, nepodporuje paniku, věcně informuje, doporučí léčbu, případně odešle k odborníkovi, dojížídme k němu o po odstěhování, obě děti jsou ještě malé a takového dalšího lékaře sotva najdeme... máme s ním jen ty nejlepší zkušenosti!
Radka Jakubcová
K panu doktorovi jsem začala chodit se synem v roce 1993 a po celou dobu jsme byli naprosto spokojeni jak po odborné stránce, tak skvělým přístupem ke svým pacientům. Naštěstí pan doktor nepatří mezi ty přecitlivělé dětské lékaře,kteří na každé kýchnutí píšou antibiotika a na rozbité koleno sádru. Musím říct ,že se nám se nám vyplatilo dojíždět až z Prahy 9 . Díky pane doktore jste super. :-)
Jakubcová R.
Ivana Vyhnalová
Výborný lékař, který klame tělem. Vždy se ho můžete zeptat, na coko-li. Neplaší a zároveň nic nezanedbá.
Vždy dokáže podržet a vyřešit, jakýko-li zdravotní problém dítěte. Vřele doporučuji.
Vyhnalová
katka
já jen musím souhlasit bezvadnej chlap nejen k dětem,ale i k dospělým má bezvadný přístup nestresuje děti ani rodiče chodím k němu s dcerkou 6 let od miminka nikdy nic nezanedbal pokud si nevěděl sám rady odešle jinam hodně takových skvělých doktorů jako je on když něco potřebuji rád poradí a pomůže děkuju za něj.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze