Marius Koláček
Vysoká míra ochoty u pacienta, vyjde vstříc, dá se s ním na všem domluvit, odborník, posílá ke specialistům, což oceňuji, aby se nic nezanedbalo, upozorňuje včas na preventivní prohlídky. Doporučuji!
ellyon
S panem doktorem jsem nikdy neměla žádný problém a jeho ochota mě dokonce velmi mile překvapovala.
pan doktor je sice " svůj", ale považuju ho za odborníky, vždy se přesvědčí než napíše atb, vždy byl ochotný dokonce udělat návštěvu i doma, což se u všech prakticích v Bučovicích říci nedá.
Petra
Pan doktor je dobrý akorát tak na předepisování léků o které si řeknete nebo na neschopenky, jinak pokud nemáte angínu jak vyšitou jďěte raději k jinému doktorovi, čekárna našlapaná, jsem ráda že jsem přešla jinam, nedoporučuji
Aleš Herman
Vždy jsem byl spokojen.