Krajská nemocnice Liberec, a.s. - Urologické oddělení
Husova 10, Liberec

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

Umístění: Krajská nemocnice Liberec, a.s. - Urologické oddělení Jiný

Vážený pane doktore,
chtěli bychom Vám poděkovat za profesionální a vysoce odbornou péči s velmi citlivým přístupem o našeho manžela a tatínka Jiřího Pojsla v minulých letech.
Děkujeme také za péči a za odborný a přitom lidský přístup lékařů, sestřiček, ošetřovatelek a veškerého personálu Oddělení urologie, při jeho krátké hospitalizaci v loňském roce.
Díky tomuto přístupu mohl náš manžel a tatínek odejít v klidu a důstojně.
Manželka a děti

Výborný odborník, příjemný člověk, ochotný vysvětlit problematiku, má profesionální přístup.

To je pan Doktor s velkým D... moc příjemný a lidský. I přesto, že se nakonec ukázalo, že mé problémy nejspíš nebyly urologického rázu, tak mi vysvětlil, čeho by se to týkat mohlo a doporučil co dělat.

Vynikajici odbornik ! Mily a prijemny!

Pan doktor je velice příjemný, vše rád a ochotně vysvětlí. Nikdy jsem neměla problém k němu jít i mimo objednání/sestřička si sice většinou myslí opak a o akutním stavu chce rozhodovat sama/ Pan dr. reaguje velice rychle a nemá problém poslat na specializované pracoviště, když vidí, že se to v Liberci nezvladne. Mohu ho jen vřele doporučit.

Profesionál v tom nejlepším slova smyslu.Při vší profesionalitě,zůstává velmi lidský.

Toto je pan doktor na svém místě. Je sympatický a příjemný.

V roce 2006 jsem byl operován panem doktorem Šámalem, měl jsem nádor v močovém měchýři. Nejenže jednání tohoto lékaře s pacientem je naprosto profesionální, kdy pacient jako v mém případě a zoufalý z nemoci získá naprostou důvěru v ošetřujícího lékaře, ale také výkon samotné operace a pooperační péče byly naprosto dokonalý. Byl jsem úspěšně odoperován, zachráněn od vývodu moči bokem, a jsem zdravý díky skvělé práci dr. Šámala a jeho týmu, nenastaly žádné pooperační komplikace, a to po dvou infarktech a 6O - ti letech života jsem nebyl snadný pacient. Pokud někdo strádá podobným problémem jako já, doporučuji jen a jen urologické oddělení v Liberecké nemocnici. Po těžké nemoci jsem dostal novou šanci do života a jsem za to vděčen odborníkovi na svém místě, zástupci primáře MUDr. Šámalovi.