MUDr. Vladimír Puchmeltr

Gynekolog Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Ord. praktického lékaře gynekologa
U Vlečky 6, Ústí nad Labem

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Jsem velmi spokojena s panem doktorem a sestřička je moc milá,vše vysvětlí a poradí.........

I

Pan doktor Puchmeltr je doktor s velikým D. Vystřídala jsem jich několik a jsem ráda, že jsem našla zrovna tohoto. Vždy vše vysvětlí proč, co a jak dělá. Ukáže, vždy nabídne alternativu pokud by něco nemělo vyhovovat. Sestřička úžasná, milá, pravá ruka pana doktora. Nikdy jsem nečekala déle jak deset minut.

Vynikající lékař, citlivý, ohleduplný, klidný a výborný praktik, mám k němu plnou důvěru a vážím si ho, proto jsem jeho mnoholetá pacientka. A na sestru je spolehnutí, je ochotná vám vyjít vstříc a pomoci.

Bohužel tohoto doktora nemůžu doporučit.
Plné čekárny, velké čekací doby, nepříjemnou sestru, ktera neumí udělat ani odběr krve, hroznou komunikaci a neprofesionální přístup.

B

Vždy vynikající přístup, vždy příjemné jednání, navíc pečlivá práce a mnohaleté zkušenosti jsou k nezaplacení...jak tu už některá z ostatních pacientek napsala, možná není v ordinaci taková technika, ale pokud je třeba, pan doktor si Vás objedná na jiné pracoviště, a hlavně, má o pacientku upřímný zájem, důkladně Vás vyslechne a respektuje i to, že některé potíže nejsou sice smrtelně nebezpečné, ale obtěžují život a tak Vám chce pomoci. Velmi si pana doktora i sestřičky vážím.

Obě mé děti jsem donosila díky němu. Velmi dobrý lékař i příjemná sestřička. Vždy příjemný a hodný. doporučuji ho všem, ikdyž jeho ordinace zrovinka nepřekypuje moderními přístroji, vynahradí to jeho přístup k pacientce.

pan doktor spolu se sestřičkou zaslouží to nejlepší hodnocení.. ochota,lidskost a pomůžou jak můžou.. jen tak dál.. DOPORUČUJI !!!

I

Nespletla jste si ho s panem doktorem z Krupky? Tohle mi k našemu starému panovi nesedí, ten je velice lidský, nezaslouží si takové hodnocení