Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Pracovní zkušenosti
od 2020 externí spolupracovník FortMedica
2007-2020 ORL specialista, FortMedica (Smíchov, Modřany)
2000-2006 sekundární lékař, soukromá ORL ordinace
Člen České lékařské komory
Jazykové znalosti
čeština, angličtina
Lenka Chudobová
Snad se ani nedá slovy popsat, jak moc mi pan doktor pomohl. V mých 43 letech jako první ORL lékař odhalil skutečnou příčinu mých obtíží a nyní jsem díky němu v pořádku. Největší profesionál, jakého jsem kdy viděla v oblasti ORL. Doporučuji!!!!!!!!!
M.B
Naprosto úžasný doktor
Vše vysvětlí a je moc milý a rád vám pomůže. Můžu jen doporučit
Sarka
Nejlepsi lekar,jakeho jsme mohli najit! Empatie,odbornost,profesionalita. S takovym pristupem jsem se jeste nesetkala. Hned po prvni navsteve jsem byla nadsena. Pan doktor ma v orl peci syna,ktereho i operoval. Vse skvele vysvetli,poradi. Dekujeme moc!
Zdena L.
Pan doktor Prokop je naprostý zázrak mezi dnešními lékaři. Skutečný profesionál a člověk na správném místě.
Tomáš Slanina
Nejlepší ORL specialista co znám.Staral se i o mé děti.Syna operoval.Skvělý lidský přístup.Doporučuji!!!!!!
JJ
Vstřícný pan doktor, s úsměvem na tváři. Jsem nadšena z přístupu i příjemného prostředí, opravdový odborník na svém místě. Tak rychle a přesto se zájmem jsem u lékaře ještě odbavena nebyla.
A.F.
Velmi milý a vstřícný v jednání s pacientem. Odborník na svém místě s velmi moderním vybavením. Doporučuji na 100%.
Jana Sačková
Velmi milý a ochotný pan doktor, odstranil mé dceři nosní mandli koblátorovou plasma sondou, dcera byla za pár hodin v pořádku. Vždy poradí a navrhne tu nejsprávnější léčbu. Děkuji.
v.bechynova
Nejlepší lékař se kterým jsem se setkala. Více jak deset let ho navštěvuje má rodina. Nikdy neodmítl a nikdy neřekl špatné slovo. Vždy s úsměvem. Velice doporučuji
Michaela
Již dlouho jsem se nesetkala s tak lidským a profesionálním přístupem.Přišla jsem s miminkem na odsátí těsně před zavírací dobou a neodmítl nás.Ještě byl milý.Opravdový profík.Všechny palce co mám dávám nahoru :-)
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze