Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Profesionální zaměření v rámci ORL: laserové operace, krční chirurgie

Pracovní zkušenosti
od 2020 externí spolupracovník FortMedica
2007-2020 ORL specialista, FortMedica (Smíchov, Modřany)
2000-2006 sekundární lékař, soukromá ORL ordinace

Člen České lékařské komory

Jazykové znalosti
čeština, angličtina

Umístění: jiné místo Jiný

Snad se ani nedá slovy popsat, jak moc mi pan doktor pomohl. V mých 43 letech jako první ORL lékař odhalil skutečnou příčinu mých obtíží a nyní jsem díky němu v pořádku. Největší profesionál, jakého jsem kdy viděla v oblasti ORL. Doporučuji!!!!!!!!!

Naprosto úžasný doktor
Vše vysvětlí a je moc milý a rád vám pomůže. Můžu jen doporučit

Umístění: jiné místo Jiný

Nejlepsi lekar,jakeho jsme mohli najit! Empatie,odbornost,profesionalita. S takovym pristupem jsem se jeste nesetkala. Hned po prvni navsteve jsem byla nadsena. Pan doktor ma v orl peci syna,ktereho i operoval. Vse skvele vysvetli,poradi. Dekujeme moc!

Z
Umístění: FortMedica ORL Jiný

Pan doktor Prokop je naprostý zázrak mezi dnešními lékaři. Skutečný profesionál a člověk na správném místě.

T
Umístění: jiné místo Jiný

Nejlepší ORL specialista co znám.Staral se i o mé děti.Syna operoval.Skvělý lidský přístup.Doporučuji!!!!!!

Umístění: jiné místo Jiný

Vstřícný pan doktor, s úsměvem na tváři. Jsem nadšena z přístupu i příjemného prostředí, opravdový odborník na svém místě. Tak rychle a přesto se zájmem jsem u lékaře ještě odbavena nebyla.

Umístění: jiné místo Jiný

Velmi milý a vstřícný v jednání s pacientem. Odborník na svém místě s velmi moderním vybavením. Doporučuji na 100%.

Umístění: Poliklinika Modřany

Velmi milý a ochotný pan doktor, odstranil mé dceři nosní mandli koblátorovou plasma sondou, dcera byla za pár hodin v pořádku. Vždy poradí a navrhne tu nejsprávnější léčbu. Děkuji.

Umístění: Praha 5 laryngologická operace

Nejlepší lékař se kterým jsem se setkala. Více jak deset let ho navštěvuje má rodina. Nikdy neodmítl a nikdy neřekl špatné slovo. Vždy s úsměvem. Velice doporučuji

Již dlouho jsem se nesetkala s tak lidským a profesionálním přístupem.Přišla jsem s miminkem na odsátí těsně před zavírací dobou a neodmítl nás.Ještě byl milý.Opravdový profík.Všechny palce co mám dávám nahoru :-)