Ing. Oldřich Sitko
Maximálně spokojen, chodí k němu celá má rodina a všichni si jeho laskavý přístup velmi chválí.
Vlasta
Je to ten nejlepší stomatolog, které znám. Všechno vysvětlí co bude dělat a kvalitně, šetrně ošetří. Postupně jsme k němu začali chodit celá rodina a dcera má přijít i s vnoučkem, který má 1,5 roku, aby se seznámil s ordinací a nebál se, až bude mít nějaký problém. Není co dodat, doporučuji. Pouze sestra by mohla být trochu vlídnější. Dříve byla velmi milá, ale posledních pár let zpět se změnila.
Jurh
Nejlepší,vysoce obětavý odborník,který i ve volném čase je ochotný přijet zkontrolovat a ošetřit vzniklý problém,dodnes na to vzpomínám a třikrát smekám!!!
zoubková
Chodím k němu odmalička já i celá moje rodina a díky skvělému přístupu, jak lidskému tak i tomu "bezbolestnému" nevím, co to je strach ze zubaře. Skvělý člověk na pravém místě!
Měl jsem několik zubařů ale tento je jednoduše nejlepší. Po stránce lidské i odborné. Doporučuji.
velmi dobrý, neprodlužuje zbytečně ošetření
Jsem nadmíru spokojená nejen já, ale všichni členové moji rodiny!!
K panu doktorovi chodíme řadu let já i celá má rodina a jsme s jeho péčí po stránce odborné i pokud jde o přístup k pacientům absolutně spokojeni. Jako lékaře ho můžeme jednoznačně doporučit. Michal Králík
bakala
nejlepší stomatolog