Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Sandra
Nejlepší gynekolog, kterého jsem kdy měla. Příjemné prostředí, příjemná sestřička a pan doktor velmi milý a profesionální. Vše vysvětlí, nic mu neunikne a člověk s ním nemá takový ten divný pocit studu, zanedbání čehokoliv a nechutě se na cokoli zeptat a podobně. Odstěhovala jsem se a prozatím jsem lepšího gynekologa nenašla. Děkuji Vám za péči, kterou jste mi po ty léta, co jsem k Vám chodila věnoval.
Naďa Říhová
K panu doktorovi Paškovi jsem přešla z Nejdku před 13 léty , chodila k němu moje maminka, které svým zásahem a operací prodloužil život o 6 let za to mu velmi děkuji , chválím pana doktora a doporučuji ho svým kamarádkám. Chodí k němu i mé dcery a všechny tři jsme s panem doktorem a jeho zdravotní sestrou nadmíru spokojeni.
Pěnkavová Marie
NAPROSTÁ SPOKOJENOST S PANEM DOKOTOREM I S JEHO SESTROU, VÝBORNÁ KOMUNIKACE. NEMÁM JEDINOU VÝTKU K JEJICH PRÁCI .
Pan doktor je výborný! Chodím k němu již 6 let a vždy mi poradil a pomohl se všemi mými problémy. Nemusím se bát s ním o čemkoliv mluvit. Ačkoliv jsem se odstěhovala, stále k němu dojíždím. Doporučila jsem ho všem svým kamarádkám.
K panu doktorovi chodím krátce, doporučila mi jej dobrá kamarádka....jsem ráda, že jí mám, protože jsem s panem doktorem strááášně moc spokojená. Mohu s ním hovořit o všem, bez studu a na úrovni.
Pan doktor je skvělý, ochotný, vstřícný a milý.
Pan doktor je velmi šikovný a vstřícný.
Pan dr.Pašek jednoznačne nejlepší,chodím k nemu již nekolik let a nemohu si stežovat.Už me vlastne zná jako miminko,jelikož rodil mojí mamku když jsem přicházela na svet.
K panu doktorovi Paškovi jsem přešla od gynekologa ze Staré Role a nemohu mu absolutně nic vytknout,je to skvělý komunikativní člověk,je vidět,že ho práce baví.Doktor se sdrcem na správném místě,jsem s ním po všech stránkách spokojená.Mnohokrát děkuji!!!!
Dr. Pašek vyborný gynekolog, znám ho již leta, ještě když dělal v Ostrovské nemocnici a byla škoda že nezůstal na mistě primaře zaslouzil by si to, je to další kapacita v oboru gyn. a porodnictví