Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Je prostě nejlepsší
XXX
Nikdy víc, chodila jsem k panu doktorovi tak dlouho - cca rok, až jsme museli odejít na Bulovku, kde nám bylo řečeno, že v takovém stavu kyčelní kloub ještě neviděli a vyléčili mi syna uplně s jiným přístupem.
A nebyl to přístup jen pana Mrzeny, ale i většiny personálu v Motole.
zcela souhlasím
Zuzana
Odhalil diagnozu(osteoporozu) o které nikdo nevěděl... až v mých šesti letech, kdy sem přišla k němu do ordinace upozornil na modré skléry a poslal mě na biochemické vyšetření, kde bylo potvrzeno jeho podezření.. kdyby na to nepřišel, asi bych tu už nebyla.. díky němu žiju jako normální člověk :)
Balkovi Sušice
Doktor Mrzena léčil mou dceru od 1roku a postavil jí na nohy.Kdyby zůstala v péči klatovských a sušických ortopedů,dnes by nechodila.Byl to pro nás vždy ten starostlivý lékař,který vše vysvětlil,poradil,pomohl.Nic pro něj nebyl problém.Pomohl nejednomu členu mé rodiny a mnoha přátelům.Vždycky jsem ho brala a beru jako člena rodiny a pokud bych mohla,doporučila bych jej každému.Bohužel pan docent Mrzna nastoupil do penze a jeho vlídný úsměv,pohlazení po duši,to nám bude chybět.Pokud tyto stránky pane doktore někdy navštívíte,věřte,že jste byl ten nejlepší ortoped jakého jsme kdy mohli poznat.Děkujeme vám za veškerou péči,kterou jste naší dceři věnoval a přejeme vám do dalšího života jen samá pozitiva,štěstí a spokojenost.Doufám,že se s vámi ještě někdy sejdu a budu vám moci poděkovat osobně.Tak tedy:,,MNOHOKRATE DĚKUJEME!!"
Pacientka
Ten nejlepčí ze všech
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze