Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Vlasta Křížová
Byla jsem u pana doktora poprvé a velmi spokojená. Vlídné a milé přijetí a vysvětlení mého zdravotního problému. Sestřička moc milá a pan doktor profesionál :)
Jaromír Novák
Objednání na minitu přesně, vlídný přístup, vyčerpávající vysvětlení problému a účinná pomoc. Pan doktor splňuje mou představu o přístupu lékaře k pacientovi, děkuji.
Aneta B.
Pan doktor se sestrou jsou moc milí a vstřícní lidé. Po dlouhé době jsem byla v ordinaci, ve které je můj ,,malý" problém brán zcela seriózně a necítím se jako bych zde někoho otravovala. Objednávací doba je sice trochu delší a v čekárně se posadíte na hodinu i přesto, že jste objednaní, ale stojí to za to. Na ORL bych jinam nešla :)
Dana F.
K MUDr Miňovskému chodím bezmála třicet let, což hovoří, myslím, za vše. Pan doktor je, ve svém oboru, "klasa"! Krom letité praxe a zkušeností, je velice trpělivý, empatický, profesionální, laskavý, prostě lidský. Hovoří vždy srozumitelně a jím navržená léčba pokaždé zabere.
Jen jedinkrát jsem musela jinam...to asi abych si uvědomila, že trpělivost, jemnost a snahu v co nejkratší době ulevit od problému, se kterým pacient přichází, by se od něj mohli někteří učit.
I když jsem žila v zahraničí, tak pokud to bylo jen trochu možné, jela jsem se vždy raději nechat ošetřit k MUDr Miňovskému.
Katka
Pan doktor je naprosto v pohode, jezdime k nemu se 4letym synem a vse vzdy v poradku, a sestricky u pana doktora vzdy naprosto uzasne!!! ALE dnes 30.03.2022 byla u pana doktora nejaka jina sestra (pan doktor zase naprosto v pohode), ale nova sestra nas zprazila hned pri prichodu do cekarny, ze jsme dnes rano zavolali a pan doktor zvedl telefon a rekl, abychom dnes prisli (ja si nerekla o termin hned na ten den, pan doktor mi nabidl, ze ten den nekdo vypadl, tak jestli nechceme hned prijit, rekla jsem ano) a sestra mi hned vynadala, ze maji narvano, ze nestihaji a my jsme prisli… sestra odesla s kartickou pojistovny do ordinace, a kdyz se vratila, tak mi jeste rekla, ze to v ordinaci bude rychle a ne zadne zdrzovani! No naprosto neprofesionalni chovani! Muj syn nastesti k panu doktorovi jezdi rad, takze ten byl v pohode, ale umim si predstavit nejake ditko, ktere se na usni boji a tam jeste zacne stekat nejaka nervozni sestra, no opravdu des! Jestli u pana doktora bude tato sestra i priste, tak bohuzel, ale menim ORL, protoze tohle si libit fakt nenecham!
Pastoreková
Nejlepší doktor co si můžete přát. K panu doktorovi se vždy těšíme. Je jedinej,který Vás vezme i přes to,že je teď slyšet všude záležitost covid-19.Jinde jenom čekají! Moc děkuji panu doktorovi.Sestřicky také super
Jaroslav Majer
Podrobné vyšetření, srozumitelné a slušné jednání, což není dnes samozřejmé. Totéž u sestřičky. Děkuji.
PhoenixPM
S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Vždy se snaží vyjít vstříc a jeho odbornost je neodiskutovatelná. V současnosti bydlím v Žatci, ale nemám problém se při potížích objednat na vyšetření k němu.
Vašek K.
Perfektní lékař. Vyšetření dělá poctivě, nikdy nemám pocit, že otravuju, jako u jiných lékařů. Vše mi hezky vysvětlí. Ani s objednáním nemám problém a snaží se mi vyjít vstříc. Mohu jen doporučit.
Jan Marx
Pana doktora znám již více než 15 let a za celou dobu jsem s ním nad míru spokojen. Chodíme k němu celá rodina včetně našeho 4 letého syna a nemám nic, co bych mohl vytknout, každý kdo zažil čištění zánětu zvukovovodů atd. jinde a pak u pana doktora pochopí. Je velice ochotný, vstřícný a s dětmi také nemá problém .
Všem vřele doporučuji !