Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Pavelkedar Kedarpavel
Z takto arogantním a drzým člověkem a ještě ke všemu lékařem-specialistou jsem se ještě nikdy nikde v životě nesetkal. 2 x a Dost! Neschopen diagnostikovat mi poškozený meniskus,jeho terapie - co nejmenší pohyb,brufen, brufen,brufen, chladit a snažit se vypozorovat co je "spouštěč" bolesti. Je to člověk za zenitem,což si určitě uvědomuje,zahořklý.Bohužel jsem "tefil" zrovna na něho. Okamžitě po druhé návštěvě jsem přešel k jinému a velmi dobrému orthopedovi,již několik měsíců po operaci a bez jakýchkoli potíží!
Matoušek by už měl sedět v důchodu doma a ne deptat pacienty!
Kateřina P.
Lékař na svém místě. I přes vyšší věk na mě pan doktor působí dojmem, že ho jeho práce stále baví a naplňuje. K pacientům je ochotný, snaží se jim co nejvíce vyhovět. Vleklé problémy s kolenem byly vyřešeny za půl roku, kdy mě ochotně "vecpal" do operačního plánu tak, aby to nenarušilo moje studium, ale zároveň i tak, aby nenarušil chod oddělení. I když k panu Matouškovi už chodit nemusím, mohu ho jedině doporučit.
Andy
Chodila jsem k němu několik let s ramenem po třech letech mi řekl, že by to chtělo operaci. Operaci jsem sice podstoupila, ale úplně zbytečně, protože problém se ani v nejmenším nevyřešil ani nezmírnil. Po třech a půl letech co mi tvrdil že můj problém je následkem úrazu zlomené paže, mi došla trpělivost a přešla jsem k jinému ortopedovi, který ihned po první rtg věděl že problém v žádném případě nemohl způsobit úraz v dětsví. Takže jsem s títmo doktorem ztratila zbytečně tři a půl roku a podstoupila jsem naprosto zbytečnou operaci.
Jednim slovem ,,vynikajicí ortoped,,!!!
Daniela
Jako odborník velmi dobrý ovšem v přístupu k pacientům velmi náladový, někdy jednička, jindy vás dožene až k slzám.
mirek
velmi dobré schopnosti při odstraňování blokace páteře,lidský přístup
Iveta
Svérázný přístup, ale odborník na svém místě.